kolko ces platit 7250?
Alcatel
Motorola
Nokia
Panasonic
Samsung
Siemens
SonyEricsson
Ostali
a evo sta sam ja imao:
nokia 6110
nokia 3210
nokia 3330
siemens c35i
ericsson t65
nokia 8310
motorola v50
alkatel 511
nokia 5210
nokia 6510
se t300
nokia 6100
nokia 7250 -> sutra
nokia je zakon
kolko ces platit 7250?
Ako si gladan pojedi nesto
evo sad sam se vratio iz zg sa mobom,
mobitel je jeben
platio ga 2700
zasto za te pare nisi uzeo t610 ?
Forumaš godine :)
zato sta ne volim se
kod njoke mi se meni najvise svidja
Ma ništa do SE-a!!
nista do siemensa!!!![]()
Siemens je ok, ali mu ne valjaju ekrani... malo u qurcu, a ni soft. im nije nešto.... ma SE je 3 puta bolji!!
siemensima obicno ne valjaju i baterije mislim da si to zaboravio
SE je Ok, al je malo spor![]()
Nikad nije mir kad uleti Maximir!
jel zna netko kad dolazi 7250i???
A ipak još nisi kupio 7250?
Daj zamisli kak je njoka zaostala: tek s tom 'i' verzijom softa 7250 dobiva mogućnost pridruživanja slike kontaktu! SE je to imao već prije više od godine i pol!!
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kupio sam ju u srijedu, mobitel je super, ali vec imam kupca
sada bi si onda uzeo 7250i, jel znas kad dolazi u hr??
Ne znam... pogledaj na mobisovu stranicu, a ovdje kaže 'uskoro' ... http://cafe.mobil.hr/showthread.php?s=&threadid=1827
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kakve baterije, na s35 i me45 sam bio super zadovoljan baterijom, a na sl45 mi traje 2 dana s tim da slusam mp3 stalno!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meni se mnogi žalili s baterijom na c35 i m35...
ja kazem da je na c35 losa baterija jer sam ga imao
c35 i m35...baterije su im lose i na SL 45 nije nesto
nije nesto ponajvise jer ljudi stalno slusaju mp3
SE se je po broju glasova opasno priblizio Nokiji!
Nema do Siemensa i Njoke.Gotovo!!!![]()
MA da. Na osnovu cega to zakljucujes? NA osnovu glasova? Oduzmi moj glas Siemensu i dodaj ga SE-u (jer sam s55 zamjenio s t610) i eto ...![]()
Ne,nego iz svojih razloga i iskustva.
Ma daj, pricaj nam malo o tome!
Sta imam pricat.Jednostavno nevolim SE-in meni,tipke su mu bezveze,sam izgled....i jos dosta toga.Nokia mi ima najboji meni,a Siemens najljepse izgleda,takodjer ima lijep i pregledan meni.
![]()
Bookmarks