SE je šesti (prestigao ga LG) naravno ako misliš po prodaji...Poslao: nimda
pa SE je peti a ima vise glasova od Nokie,mada je moj sledeci mobac multivjerojatno neka njoka!
Alcatel
Motorola
Nokia
Panasonic
Samsung
Siemens
SonyEricsson
Ostali
SE je šesti (prestigao ga LG) naravno ako misliš po prodaji...Poslao: nimda
pa SE je peti a ima vise glasova od Nokie,mada je moj sledeci mobac multivjerojatno neka njoka!
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
onda jos gore Nokia prva a ovdje sesti bolji o prvog u svijetu
Ako si gladan pojedi nesto
A koliko nas je glasalo u anketi...![]()
za sada 28![]()
Forumaš godine :)
SE je promašaj. Oni kiji su kupovali sonya- više ne žele loš hibrid, oni koji su kupovali ericssona- isto tako.
Ali, SE-ovci su imali najbolju najeru- privući i jedne i druge i nove kupce.
Fulali su.
Šteta svih tih milijuna.....![]()
Dobro došla i nema ti spasa kada ti Whiteboy pročita tvoj introducing post.
izzycool jedes govna a burek jeftin
istina je mozda to da ljudi ne zele ni Sony ni Ericsson ali ŽELE sonyericsson...
Kahm, izyc. ima pravo na svoje mišljenje i što je najbolje izrekla/o ga je...
Pozdrav!
PA nitko ni ne kaze da nema pravo... NHF
[QUOTE]Poslao: izzycool
SE je promašaj.
prvo malo pure pojedi pa nesto reci o SE![]()
![]()
Izgleda da je izzycool nekome gadno sjela/o na žulj ali što ćeš i ja slično započeh na ovom forumu pa - ne daj se obeshrabriti svi su ovdje ok samo malo obzirnije prema mobovima koje koristimo...![]()
tocno DMI kaze![]()
Prvo, dobrodošla na forum.Poslao: izzycool
SE je promašaj. Oni kiji su kupovali sonya- više ne žele loš hibrid, oni koji su kupovali ericssona- isto tako.
Ali, SE-ovci su imali najbolju najeru- privući i jedne i druge i nove kupce.
Fulali su.
Šteta svih tih milijuna.....![]()
Drugo, kako misliš da su 'fulali' kad ljudi kupuju SE? Odi jedan dan u Elektromagic na primjer i budi tamo i vidjet ćeš u kratkom vremenu koliko se telefona tamo prodaje. Vjeruj mi, puno! Budi bez brige, ima nas koji su bili na Sony-u ili Ericssonu a sad obožavaju SE! Ja spadam među takve.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kak ste mogli tako napasti nekoga, i to sa fakat bezobraznim rijecima! kaj ste pukli! a ona ima pravo, pogledajte kako je pala prodaja pa onda zakljucite
Ako mislis na mene s tim bezobraznim rijecima... na kraju je smajl ""
ma ono fakat ste ga napali!
Pa nije bas u pravu...IMO naravno. SE ce s sa ovim t610 mozda profitirati jer se nenormalno prodaje...kazem mozda zato sto su ga dali ispod svake cijene pa se mozda i nece dobro zavrsiti... ne znam![]()
ma SE je zakon
Iako je SE sada na sestoj poziciji... jos uvijek prodaje puno mobitela... ima jos deset proizvodjaca iza sebe... a ta je lista objavljena prije pustanja T610... s tim sto su mu spustili cijeu toliko, postati ce high-tech mob za mase, i imati ce ga mase ljudi, u to budite sigurni...![]()
vjeruj da ga daju za soma i pol isplatilo bi im sePoslao: sezam-picika
Pa nije bas u pravu...IMO naravno. SE ce s sa ovim t610 mozda profitirati jer se nenormalno prodaje...kazem mozda zato sto su ga dali ispod svake cijene pa se mozda i nece dobro zavrsiti... ne znam![]()
S ovim se slazem...imao sam sony z5, z7, t39 i sutra dobivam SonyEricssonaPoslao: whiteboy
Budi bez brige, ima nas koji su bili na Sony-u ili Ericssonu a sad obožavaju SE! Ja spadam među takve.
imo si i siemens![]()
imao sam ja mnogo toga:
3210
c35
c45
m35
s35
s55
gd93
motorola t250
samsung r210s
samsung r200s
samsung n500
samsung n400
ericsson t39m
sonyz7
sonyz6
SE t68
SE t610 od sutra !!!![]()
[QUOTE]Poslao: whiteboy
[B]Prvo, dobrodošla na forum.
Budi bez brige, ima nas koji su bili na Sony-u ili Ericssonu a sad obožavaju SE! Ja spadam među takve.
I ja isto Ericsson T28,Sony CMD Z7,T68i,T68m nadogradjen u "i"
i jos toga ali se nikako ne mogu sjetiti![]()
Bookmarks