Eldar Murazin kaze da izlazi najranije krajem ozujka... Ja sam totalno izgubio interes za taj mobitel:
FCC odobrio N91 Nokia music smartphone!
![]()
Nokia N91 odobrena od strane FCC-a. Znacili ovo da se kromirana bebica približila ofcialnom releau!?
Nokia N91 je najjaci Nokin adut u music segmentu optimiziran za music freakove te opremljen hard diskom od 4GB.. ...
Read more:
www.symbian-freak.com - Your Ultimate Symbian Destination
N91 FCC approved - full story; user manual; internal photos; HD photos; etc
Sincerely yours,
Apoc
Get more guides and advice at:
www.symbian-freak.com
To get more out of your favourite device, visit the website.
Eldar Murazin kaze da izlazi najranije krajem ozujka... Ja sam totalno izgubio interes za taj mobitel:
Testis unnus, testis nullus!
Oš lizu?
Evo sad tek sranje
(sa mobile-review foruma)
I sad zbog tog modela. kasniće predstavljanje i drugih. PapciIzvorno postao Eldar Murtazin
Ako mogu Arapi bojkotirat danske i norveske proizvode zbog karikature Proroka, ja radi ove smijurije predlazem sveobuhvatni bojkot svega sto dolazi ili ima ikakve veze sa Finskom:
Prvo je trebala izac u prosincu, pa je odgodjena za pocetak 2006., pa Eldar kaze da dolazi krajem ozujka, a sad nam Mile prenosi da dolazi najranije sredinom svibnja.... Al glavno da ga u Japanu ima!
Veelika bruka za Nokiu!
Ha čuj, Japan je ipak Japan, nema tu zajebancije, mislim ovaj, eh da , Japan. A ima i u Melburnu, isto, zar ne?Izvorno postao marko6630
E sad bi baš volio da ova N91 bude "cancelled"
LOL
Ma skroz glupa situacija, ja sam totalno popi_dio od svega toga, dobro mi je Sodom rekao da bolje biram mobitele... Al sad kad i bolje razmislim, nije taj mob ni toliko vrijedan te sve buke. Ne mozes stavit na flagship mobitel ekran 176*208, to tek sad vidim kad moji doma imaju n90 i 6270...
Eto, dobro da si se "otrijeznio". Ko *ebe N91, biće uskoro boljih mobova.Izvorno postao marko6630
Stvarno se nadam da ce uskoro bar neki site napraviti kakav-takav review N91, pa da vidimo na sto ce to konkretno licit.
off
Jeste primjetili da nema nikakvih novih vijesti ni o datumu izlaska E serije?
Kao da se zaletavaju sa najavama modela koji su tek na papiru, samo da zagriju ljude... Ali, zapravo se događa kontra efekt. Svi se skroz ohlade... Meni N serija u cijelosti postaje sve manje zanimljiva...
Jebga, ni prvi ni zadnji model s kojim se neki proizvođač zaletio. Ne bih oko toga dizao prašinu, pogotovo jer mi za tom N91 nikad nisu zasle zazubice. U stvari ništa bolji mobitel od N70 samo što je duplo veći i teži. Ima taj HDD, al o tome smo ionak već previše rekli, pa Symbian 9.1. Mislim OK, al ja sam sretan s N70
Na znam, meni se ta N91 cinila kao prvi slijedeci mob s kojim bi mogao zamijenit svoju 6680, a sad sam gotovo siguran i da kojim cudom sutra izadje da ju ne bi kupio. Uostalom, nijedan nadolazeci mobitel mi se ne cini toliko revolucionarnim da cini 6680 zastarjelom.
Bravo, stari. To se i meni čini još od 6630. Oni su u biti izdali matricu i to jako dobru matricu Symbiana. Svi ostali su samo menje varijacije na istu temu. Npr. ima BT ver. 1.2, malo unaprijeđen mp3 player, u biti ništa konkretno i revolucionarno. (doduše n91 je trebala biti itekakva revolucija, ali drug Lenjin zakasnioIzvorno postao marko6630
)...
Tresla se brda, rodilo se pun quratz bijesnih symbian fanovaIzvorno postao Mobyy
Ma nema nista revolucionarno na vidiku, al n80 i p990 mi pocinju izgledat jako dobro...
Evo i user guide za N91
Code:http://www.slashphone.com/download/20060202/n91_manual.pdf
I konačno support site http://www.europe.nokia.com/nokia/0,,87483,00.html
što narodnim jezikom kazano znači - Stiže na police. Malo kasno, al ovo znači da i drugi najavljeni modeli dolaze. Bilo kako bilo, vjerujem da će naći svoje poklonike.
Svaka čast, stari!
Sad sam bio na stranicama, iako kasni, Boga mi, oni je predstavljaju kao veliki Bum...
Ostaje nam za vidjeti kakva će joj biti prihvaćenost!
PS-moram priznati da me malo "navukla"!![]()
Bookmarks