imam problem sa n6670 downlodirao sam neke aplikacie i i sad telefon mi je mnogo sporii,koci mi displej baterija mi je haos.pomozite dal je moguce da je neki virus
imam problem sa n6670 downlodirao sam neke aplikacie i i sad telefon mi je mnogo sporii,koci mi displej baterija mi je haos.pomozite dal je moguce da je neki virus
Vjerojatno si downloadao malo više aplikacija pa se mob usporio. Da je virus mislim da ga ne bi samo kočio, nego i gasio, zamrzavao, blokirao...
Probaj samo za test izvaditi MMC i ko fol upaliti mob, vidjet ćeš da radi brzo.
Sve nove aplikacije uvijek instaliraj na MMC, uvijek imaj dosta prostora na memoriji telefona, pa ne bi trebao imat tih problema.
Testis unnus, testis nullus!
ja na svoju 6630 sve instaliram na mmc pa mi je ipak samo 2,5mb slobodno na mobu?Izvorno postao marko6630
zeemax
Provjeri FExplorerom sto sve imas u memoriji telefona, pa pobrisi ili premjesti na karticu.Izvorno postao guzda
Testis unnus, testis nullus!
ovo definitivno nije normalno,provjeri cjelu internu memoriju kako ti je marko reko.Izvorno postao guzda
ja cu da formatiram mmc ili da ubacim taj kod da resetiram celi telefon pa da vidim kako ce da bude
pa nisam novajlija u symbian svijetu,naravno da sam provjerio.Izvorno postao sodom
nema ništa ili su ti dijelovi aplikacija skriveni,ne da mi se zezati s time,ja ću svakako dok pronađem dobre programe za sve što mi treba resetirat i phone i mmc,pa neće biti problema.
zeemax
ok fala boim se da je neki virus imao sam problemi sa 3650 iste simptomi kako sad na 6670 hehe.ipak fala na svima oko pruzana pomos
a koje si to programe tocno instaliro?
ej sredio sam sve resetirao sam ga i sad mi je ko kupen iz shop,tnx sodom ok je sada
dobro ako nisi nov zašto si dozvoljavaš da imaš toliko malo interne memorije,a pogotovo da neznaš što ju zauzima.
Izvorno postao sodom
kao što napisah,ne da mi se zezati.
instaliran mi je spmark04,1-2 manje igre i fscaller koji me nešto zeza
ali sada isprobavam druge stvari pa mi nije hića,a ne izbacuje memory low
zeemax
Meni je, dok sam imao 6630 javljala da mi je slobodno 5MB i to je bio maksimum kojeg sam mogao postići.Premjestio sam sve fotke,izbrisao SMS,MMS u memoriji fona...bla,bla... nikad manje od 5MB.
Pretpostavljam da je to zauzimao LifeBlog i neke tvornički instalirane aplikacije...
@sodom, ti si imao 6630, koju si ti internu memoriju imao slobodnu?
@smea- dobro da si riješio tu usporenost 6670, iako ja ne bih baš sve resetirao... Ali, bitno da šljaka! :thumb:
Zadnji uredio Moby : 05-02-2006 u 20:59
6, nešto mb slobodno,sada na 6600 imam 4,2.Izvorno postao Mobyy
da resio sam je tako da sam formatirao mmc i sada idem od novo sve ehehe,takav sam ja toliko razumem ali popravicu se,naravno kad naucim malo vise.Bog...
Bookmarks