pametno govori..obojica ste u necem točni..Izvorno postao Inovator
3100 i 6100 nema sanse da otkljucas kalkom za 6100 sam 10000% i siguran 3100 mi nije potpala pod ruke,ali 6100 je.. problem je ili u serialu koji ne znam ili cak u mreznom kodu koji je kod nekih fržava za 6100 čak različit..
@ivicarocca
ovo što kazeš da 1 otljučaa to i to, 7 to i to..
potpuno točno,ali kažem neke države stavljju bug u soft tako da broj 7 ne reagira, a to su države koje se znaju i tu nema problema..sto se tiće HR ili nokie 6101, kod 7 uvijek funkcionira, tj, možda funkcionira i kod 1, ali uglavnom NE, 7 je uvijek taj koji radi, mislim naravno one s kojima sam se ja sustretao uvijek je 7 u redu, a za kod 1 nisma ni isprobavao.. mozda je isitina mozda ne..ne mogu reci sa sigurnošću,ali eto..
što se tiće box seriala, da vrijedi svi 32768-34815, to znam da piše na svim forumima, ali to baš nije tako..
zašto?
jer ih softver ne prihvaća.. tj ima toliko black seriala da dok otkriješ pravi u tom rasponu već si ispuco 5 pokušaja davnih dana..
dakle.. ili znaš box serial ili ga ne znas... pokušavanjem tipa "jedan od tih u tom rasponu je 100% točan" neće te dovesti do rješenja..samo do traženja unloka s boxom.

Odgovori uz citat
Bookmarks