Da li netko može napisati koju riječ, svoje iskustvo uz navedeni mob, kamera, izbornik, ostalo... odlučujem se za kupju pa bi koja riječ dobro došla![]()
Da li netko može napisati koju riječ, svoje iskustvo uz navedeni mob, kamera, izbornik, ostalo... odlučujem se za kupju pa bi koja riječ dobro došla![]()
Ako sam te dobro shvatio interesira te vodafonova inačica Z800.
Ja osobno imam Z800 i vrlo sam zadovoljan njime.
Prvi uvjet za kupnju ti je da se pomiriš sa nešto većim dimenzijama jer svi kojima sam pokazao moj uređaj su se čudili veličini ali im se uređaj svidio.
Meni je tipičan za Sonyericsson. Na tipke reagira trenutno čak i u porukama. Kamera na danjem svijetlu radi odlično dok u mračnim uvjetima slika može biti malo zrnata a boje malo nerealne ali mene u potpunosti zadovoljava.
Baterija mi traje oko 3 dana pa mi je to malo u odnosu na SE T610 gdje mi je baterija trajala 6-7 dana.
Memorija samog uređaja je relativno mala, negdje oko 6MB od čega ti pola dođe već popunjeno sa predinstaliranim igricama, slikama melodijama i ostalim
ali zato imaš karticu(ja sam sa svojim uređajem dobio 64MB) za proširivu memoriju. Svoju sam karticu zamjenio sa onom od 512MB.
Od opreme uz memori karticu sa njim dobivaš slušalice i USB kabel koji ti služi za spajanje na komp kao memori stik što je mene osobno jako oduševilo.
Ako te još nešto konkretno interesira onda to napiši ovdje ili u e-mail.![]()
Hvala DENIS. A da li si uređaj kupio u dučanu ili na crno ako se smije znat jer me muči to što su neki u ovom forumu naveli da se mob kvari, ekran ili šta već..., pa me zanima ako netko konkretno zna o čemu se radi jer uređaj namjeravam uzet na crno pa prema tome garancija=0.
Ja sam to uzeo kod legalnog distributera u Rijeci, tako da imam legalnu garanciju od Elektromagica.
Ja do sada nisam imao nikakvih problema.
Tebi želim puno uspjeha i sreće sa garancijom, a što se tiče uređaja nebi trebao požalit
Bookmarks