...a da pređeš na staru metodu copy/paste - zbilja nemam blagog pojma što bi moglo otvoriti 350 file-ova i kopirati podatke iz word-a (ajd' da je excel to bi se dalo napraviti prisilnim polinkavanjem)...
Situacija mi je u qurcu. Ovako, imam folder sa 350 word fileova. unutar svakog filea je jedan podatak koji mi treba. Znaći moram otvoriti sve. pokušap sam sve otvoriti odjedamput ali to naravno ne funkcioniora. E sad, dragi moji genijalci, treba mi program koji će mi sve te fileove pretvoriti u jedan word dokument od 350 stranica, ili neki shit koji će mi otiči u file automatski zagrabiti podatke i postaviti ih u excell tablicu. naravno, sada sam na poslu i to mi je hitno. Ako ko kaj zna ili ima prijedlog, pucajte.
BTW Office 11 je u pitanju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Čevap do čevapa, a gdje je ljubav...
...a da pređeš na staru metodu copy/paste - zbilja nemam blagog pojma što bi moglo otvoriti 350 file-ova i kopirati podatke iz word-a (ajd' da je excel to bi se dalo napraviti prisilnim polinkavanjem)...
copy/paste budem ostavil za posle pola noćiidemo dalje, malo brainstorminga nikom ne škodi...
Insert file i odaberes svih 350 pa kasnije se poigras
Objasni. Ne kužim te.
Insert -> File i potom odaberes svih 350 datoteka da ti budu u sklopu jedne datoteke.
sad sto se tice automatskog grabljenja podataka, mozda se i moze srediti, ovisno o formatiranju teksta
Izvorno postao pppprrrr
Odlićna ideja, a funkcionira!!!! Je da su podaci malo pohebani, ali su u istom fileu.
@pppprrrr imaš ogromnu pivu ako se ikad susretnemo.![]()
Kaj se mene tiće![]()
Bookmarks