= Citat = Izvorno postao zerobravo
evo, nadam se da se nece ljutiti ako ovdje ostavim sto mi treba!
treba mi(za svaki slubaj, imam Nokiu 6260):
-anitiwirusna zastitia
-neki program gdje zvuk mogu snimati neograniceno
-neki program poput camcodera(ali radjen iskljucivo za 6260 zbog kamera tipke i snimanja)
-te neki program za uzimanje screenshootova

imaš tu sve: sa objašnjenjima svakog od njih
http://soft.mobilesmania.com/

i zanimame sto ovi programi rade?
-FS Caller full screen caller - dakle kad te netko zove slika bude preko cijelog ekrana, al baš preko cijelog, i zbog toga, mala mana, zrnasta je malo

-call cheater
-wma plus! - plugin za wma format pjesama koje možeš puštat (codec jednostavnije, imaš i za ogg)

- i jel netko ima temu: Dinamo Zagreb, Manchester united, Olympique Marseille ili Athletic Bilbao(dovoljno je jedna od ovih) te teme(i puno više) imaš na www. zedge.net, da ja sad ne skidam pa ti šaljem....

i jos jedno pitanje: instalirao sam smartmovie i sve filmove koje snimim ili sam snimio mi otvara u realplayeru, a ne u smartmovieu, zasto? zato jer je real player po defoultu symbian aplikacija, znači kao windows media player u windowsima.
Evo što bih rekao na tvoja pitanja:

FSCaller ima tu manu da slika dobije naglašenost pixela

CallCheater ti je program koji dopušta puštanje bilo kakvih zvukova dok razgovaraš. Stvarno je dobar, jer mene jedan vamo vazda mori s glupim pčitanjim, pa on me zovne a ja mu uključim zvuk one sekretarice što kaže isključen mob ili slično.

Pa Wma+ ti je upravo to što si napisao, omogućava ti slušanje WMA fileova na mobu, nažalost ovo ne radi na SX1, pa sam malo tužan

SmartMovie ti pušta samo (ja mislim) avi fileove. Tako da ti realplayer neće nikada pustiti AVi file, ali zato hoće smartmovie. Smartmovie zato ne može puštati 3gp fileove, ili mp4, tj. one koje snimiš ili koje ti frend pošalje s običnog java mobitela

Evo sad poni progarmi, što ja koristim i što me sluša:

antivirus - joj zbrisan mi je, čini mi se da se avast zvao, ali nisam siguran

snimanje zvuka - Powerdictaphone snima kolko hoćeš, može snimati i razgovore, ima podršku za snimanje u AMR i WAV.
za snimanje zvuka bi ti još preporučio alon mp3 redorder, ja misli da se tako zove, naći ćeš ga na www.dotsis.com/vb/ (trenutno nešto neće, pa nisam stavljao linkove)

Ja koristim ScreenTaker za slikanje screenshotova, ima i boljih, ali ovaj je ono zadovoljavajući. Radi ono što mu se kaže, tj. slika, nema baš nekih drugih mogućnosti, samo uslika i eto.

Camcorder bi ti preporučio Philipsov Camcorder koji radi na tvom mobu, ili možda eti camcorder 2 koji snima u avi datoteku.