Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 50

Threaded View

Forumaš sa iskustvom
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    N80 IE
    Operater
    vip
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Popis aplikacija na vašim symbianima

Ovdje ce svaki dan update-at kratki opisi aplikacija.Sve su sa Dotsis-a.
    Takodjer i vi mozete pisat sta sve imate na svojim symbianima....
    Ovdje mozete i postavljat pitanja za sto sluzi neka aplikacija i kako se koristi....
    Ja sam jos tek pocetnik pa i ako necu znat odgovorit na neko pitanje ima onih koji ce sigurno koji ce znat.

Fun cam-bezveze program ima u njemu pet okvira i cim uslikas on tu sliku stavi kao mms i pripremi za slanje
    Backup contacts-isto kao transfer u tools-ima samo malo osebujnije
    Rs60pro-trebao bi pokazivat s kojim si kompom spjen i njegov id koliko sam ja skuzio ali meni pokazuje stalno jedan te isti
    Power mp3-jako dobar program za slusanje mp3-ca
    Call cheater-program za zavaravanje sugovornika tako da kad pricas sa sefom mu kazes da si u guzvi a zapravo doma spavas jer pušta razne zvukove auti radnici tramvaji ovisno o tome kako namjestis
    SmartphoneWare.Best.Safe.v2.0-izvrstan program za spremanje razno raznih pinova passworda i ostalog sa mnogo mogucnosti a opet jednostavan cak mozete i mijenjat background u njemu(kao memoriranje kodova na SE samo puno napredniji)
    Task list-pokazuje koje su aplikacije ili programi aktivni moze ih trenurno zaustavit ili potpuno zgasit,ok ali ima nekih mana
    Camera fx pro v2-ne znam zasto ali meni je slika losija kad upalim ovu aplikaciju inace ima dobrih funkcija
    Photo rite-dobar viewer ali bolji editor za slike ima raznih efekata za vec potojece slike i fotke.
    Alarm manager-koristan alarm mozete,alarm koji namjestite zvoni i kad je mob ugasen.
    Mobi Fun Remind Me-podsjeca vas na poruke koje niste procitali mailove ili propustene pozive moze koristit i vase tonove i predpostavljene...ok
    Stat monitor-prati pozive smsove i gprs promet.Bas i ne prekoristan osim ako vas ne zanimaju statistike vasih poziva i smsova po danima satima.Vise ce koristiti onima koji su dosta na netu.
    Zadnji uredio ljevi : 02-02-2006 u 23:27
    DUKE II CMGSN

Slične teme

1. MOJ popis java igara i aplikacija
    By zerobravo in forum Općenito
    Odgovora: 60
    Posljednji post: 20-02-2008, 01:17
  2. Aplikacije za series 60 mobitele
    By cyberphere in forum Symbian S60 1st i 2nd edition
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 28-03-2004, 15:17

Bookmarks