Ovdje ce svaki dan update-at kratki opisi aplikacija.Sve su sa Dotsis-a.
Takodjer i vi mozete pisat sta sve imate na svojim symbianima....
Ovdje mozete i postavljat pitanja za sto sluzi neka aplikacija i kako se koristi....
Ja sam jos tek pocetnik pa i ako necu znat odgovorit na neko pitanje ima onih koji ce sigurno koji ce znat.
Fun cam-bezveze program ima u njemu pet okvira i cim uslikas on tu sliku stavi kao mms i pripremi za slanje
Backup contacts-isto kao transfer u tools-ima samo malo osebujnije
Rs60pro-trebao bi pokazivat s kojim si kompom spjen i njegov id koliko sam ja skuzio ali meni pokazuje stalno jedan te isti
Power mp3-jako dobar program za slusanje mp3-ca
Call cheater-program za zavaravanje sugovornika tako da kad pricas sa sefom mu kazes da si u guzvi a zapravo doma spavas jer pušta razne zvukove auti radnici tramvaji ovisno o tome kako namjestis
SmartphoneWare.Best.Safe.v2.0-izvrstan program za spremanje razno raznih pinova passworda i ostalog sa mnogo mogucnosti a opet jednostavan cak mozete i mijenjat background u njemu(kao memoriranje kodova na SE samo puno napredniji)
Task list-pokazuje koje su aplikacije ili programi aktivni moze ih trenurno zaustavit ili potpuno zgasit,ok ali ima nekih mana
Camera fx pro v2-ne znam zasto ali meni je slika losija kad upalim ovu aplikaciju inace ima dobrih funkcija
Photo rite-dobar viewer ali bolji editor za slike ima raznih efekata za vec potojece slike i fotke.
Alarm manager-koristan alarm mozete,alarm koji namjestite zvoni i kad je mob ugasen.
Mobi Fun Remind Me-podsjeca vas na poruke koje niste procitali mailove ili propustene pozive moze koristit i vase tonove i predpostavljene...ok
Stat monitor-prati pozive smsove i gprs promet.Bas i ne prekoristan osim ako vas ne zanimaju statistike vasih poziva i smsova po danima satima.Vise ce koristiti onima koji su dosta na netu.

Odgovori uz citat
Bookmarks