Tako da, jer je prijasnji post bio malo lose srocenIzvorno postao zmija
![]()
cuo sam da su u vukovaru neki otpusteni iz t-mobilea dobili posao u tele2.Izvorno postao RAUL
Tako da, jer je prijasnji post bio malo lose srocenIzvorno postao zmija
![]()
Jel bi se ti iz Zagreba, gdje je SZK od T Mobilea, selio u Vukovar zbog posla na Tele2 SZK koji je, naravno honoraran? Nikako mi nema logike ta prica.
Zasto ne??Znam puno ljudi iz Splita, Sibenika koji su radili u Puli i upoce ne vidim zasto bi to bio problem?????Izvorno postao JBT
Možda ih je par iz tih službi počelo raditi u Tele2 službi, ali da je većina ili svi... sigurno nisu... Kao da je to ne znam kako zahtjevan posao da se to ne ože naučiti...
dosad sam ih zvao tri puta - svaki put dobio iz prve , i sve su mi rijesili odmah , tako da ocjena odlican u mojoj knizi .
Ja sam u Slavoniji rodjen i znam kakav naglasak ljudi imaju, a svaki put mi se na SZK javio netko upravo s tim naglaskom tako da se vecinom radi o ljudima s podrucja Vinkovaca, Vukovara i Zupanje.Izvorno postao RAUL
Tako je ...Izvorno postao JBT
Nije ovo za mene ...
Da točno. Naglasak ih odaje. I ja sam rođen tamo, pa mogu potvrdit.
A jos jednom sumnjam da bi za 20-ak ili 30-ak kn po satu, se netko iz Zagreba selio u Vukovar, a jos i samim time sto se radi o honorarnom poslu. Uostalom, gotovo svi tamo imaju slavonski naglasak.
ja sam do sada zadovoljan SZK, istina da nisam imao baš previše kontakata s njima, al sve nedomice sam riješio s njima, bez problema. i da, i meni se često javio baš neki lik koji valjda ima korijene u osijeku ili vinkovcima 500 godina, čim je bleknuo, sve mi je bilo jasno.
je...slavonci i slavonke su...su...odaje ih naglasak...Izvorno postao JBT
ama malo su izgubljeni...koji puta vise ja znam od njih...pa mi je smijesno...hheheheh...
jednom mi je jedan bija vrlo grub....jedva je cekao da me odj..e...
ali pokusavaju rijesiti koliko mogu...
pa naravno, nisu se valjda ljudi selili u Vukovar radi tog posla.Izvorno postao zerobravo
za primjer, za jednog magistra farmacije, nudio se posao pripravnika u Vukovaru za nekih 8000 kn sa sredjenim besplatnim smjestajem. Mislite li da je bilo zainteresiranih? NE! Niti jedan!
zasto bi se onda netko selio za neki posao u sluzbi za korisnike koji sigurno nije placen ni blizu 8000kn?
OFF:
Znam da nije prava tema, ali mi se ne otvara nova.
Jel mi može netko dati link od Tele2 službene stranice. Kad utipkam ovu: http://www.tele2.hr/ vodi me do neke "ART GALERY SABLJIC" - a ova ne vodi nigdi http://www.tele2.com.hr/ - jel može netko provjerit!
Telit / Siemens M35 / Nokia 3510i / Sony Ericsson T630 / Siemens SX1 / Nokia N70 / Nokia N80 / Nokia N95 / Nokia 5610 XM / Nokia 6300 / Nokia 6301 / Nokia N97 mini / HTC Desire / iPhone 4 / HTC Sensation
Problem je u carnetu. Ako možeš spoji se preko nekog drugog providera ili čekaj da se carnet skocka.Izvorno postao afroman
![]()
istina da im je sluzba za korisnike malo zbunjena,ali valjda ce biti bolje.mislim da ih ima i iz drugih djelova hrvatske,a ne samo iz slavonije.
Bookmarks