danas su baš izmjenili na onoj sličici pod tarifama, makli su ono "do 30.4."
danas su baš izmjenili na onoj sličici pod tarifama, makli su ono "do 30.4."
dakle, za sve korisnike MUKTE Tarife; ne znam dal ste skužili, ali ako nazovete svoj mukte broj (navodno za 0 kn), tele2 vam svejedno uredno skida sa računa, i to sam slučajno primjetio nakon podužeg razgovora sa svojim mukte brojemtipa, da vidim kolko još imam na računu, kad ono, imam šta i vidit.... skužio sam odmah da je uredno skinuto, dakle, kao da i nemam mukte broj, nego da sam obavio najnormalniji razgovor u tele2 mreži. da, znam da imaju problema, ali ovo je ipak iznad svake mjere, ko god što rekao. i nakon par pokušaja poziva SZK objasnio sam liku problem, i veli on, da imamo tehničkih problema, i samo da provjere moje podatke, i da će mi novac biti refundiran/vraćen na račun. dakle, želim samo obavijestiti sve ostale koji koriste dotičnu tarifu da im se možda ovo događa, ja ne znam dal je to svima ili samo nekima, pa provjerite, ako primjetite da su vam skinuli, zovite SZK, ostavite broj, lik vam provjeri osobne podatke i to je to.
sad cemo i to provjeriti![]()
iPhone 5s 16 GB
Pa kaj je taj tele stvarno u takvim problemima ? ja bas mislio uzeti tu tarifu , ali na sve strane samo pokude razocaranih musterija .
kako tkoIzvorno postao Router
meni npr sve ok radi, nisam picajzla ko neki.
ima li kakva caka s tim mukte brojem i je li to traje samo do određenog datuma ili ...
500 min mjesečno je besplatno, svaka daljnja minuta se naplačuje, to je caka. inače, ništa posebno, tarifa ko tarifa.Izvorno postao st_loop
mislim uzeti taj prepaid s mukte brojem i s njim zvati curu u tele2 mreži i eventualno neki tele2 broj t-mob i vip ću zadržat radi ostalih usluga tako da svedem troškove na minimum. samo da oni njega ne ukinu za prepaid korisnike![]()
I ne samo to. Izgleda da danas imaju ozbiljnih problema. Frend me danas cijelo jutro nije mogao nazvati nikako (iz okolice zadra), ni sa kojeg broja (bilo t-mobile ili tele2), prekine čim stisne pozivanje na mobu, dok sam ja njega mogao nazvati s tog istog broja kojeg on nije mogao dobiti.![]()
meni ne skida nista sa mukte broja, probao sam dva puta i iznos je ostao isti
iPhone 5s 16 GB
Bookmarks