Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 352

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vec pol sata citam ovu temu..od prve stranice,bio sretan,na pola stranica se smijao raznim komentarima,a na kraju mogu plakat..fakat sam se zagrijo za taj mukte broj,vec gledam koj cu mob piknut za tu drugu karticu(x200) da razgovaram s curom na 098 broj....i skroz su se ujeb..ovim glupostima i neodgovornoscu, zalim ljude koji su uzeli pretplatu na 18mj bas zbog mutke broja na drugu mrezu i sad ih tako zaj...j abi se zalio,da nebi placo 18mj nesto sto cu bacit u smece,uredu je ako mi je to prvi broj, al ni ja ni cura bi se tesko odvikli lijepog starog 098 broja...
    jakoo los pokusaj dobivanja korisnika, najgore od svega sto vecinom to kuze samo ljudi s foruma, pa i vi ste se tu natezali da li je da li nije to to,kako ce neki deda,baba,ostali tolko nezainteresirani ljudi primjetit ista,i nece samo zbog toga otic s tele2 mreze...totalna katastrofa sto se mene tice,tele2 sam htio iskljucivo zbog poziva na 098 mrezu...da barem produze akciju pa bi uzo 5kartica i prico s curom,fendom,doma,samo besplatno!!!!
    trebali bi se svi s foruma zalit,jer ko ce drugi ak necemo mi,zatrpat ih mail-ovima, pa ako netko to i cita, da vide da su ljudi ogorceni takvim neodgovornim promjena usluga...i sta moze covjek koji je uzeo pretplatu na 18mjeseci,reci ce mu zao nam je,samo vi nama isplatite...
    --ne kuzim ovo s bla bla, tarifa 39 dođe 95kn i dobis 145, a tarifa s mutke brojem 95kn i dobis 100kn??koja je razlika, ako mozes uzet tarifu39 i aktivirat mutke broj i imas dodatnih 45kn??
    bas si racunam kolko je 1000min, malo, kad bolje razmislim pa to je pol sata dnevno,vise nego dosta, sad ovo 500min,nekak malo ipak
    mislim da cu uzet karticu i koristit je do 1.5. kako su i oni naveli i ukoliko se ne produzi na sve mreze, lijepo se zahvalit i poslat karticu kako je vec netko rekao..duboko u svemir...
    samo mi objasnite ovo sa tarifom39 i mutke tarifom, ima li jos uopce tarife39 za kupit,znaci u tom je fora?
    bio nekad oglas...

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dubrava
    vec pol sata citam ovu temu..od prve stranice,bio sretan,na pola stranica se smijao raznim komentarima,a na kraju mogu plakat..fakat sam se zagrijo za taj mukte broj,vec gledam koj cu mob piknut za tu drugu karticu(x200) da razgovaram s curom na 098 broj....i skroz su se ujeb..ovim glupostima i neodgovornoscu, zalim ljude koji su uzeli pretplatu na 18mj bas zbog mutke broja na drugu mrezu i sad ih tako zaj...j abi se zalio,da nebi placo 18mj nesto sto cu bacit u smece,uredu je ako mi je to prvi broj, al ni ja ni cura bi se tesko odvikli lijepog starog 098 broja...
    jakoo los pokusaj dobivanja korisnika, najgore od svega sto vecinom to kuze samo ljudi s foruma, pa i vi ste se tu natezali da li je da li nije to to,kako ce neki deda,baba,ostali tolko nezainteresirani ljudi primjetit ista,i nece samo zbog toga otic s tele2 mreze...totalna katastrofa sto se mene tice,tele2 sam htio iskljucivo zbog poziva na 098 mrezu...da barem produze akciju pa bi uzo 5kartica i prico s curom,fendom,doma,samo besplatno!!!!
    trebali bi se svi s foruma zalit,jer ko ce drugi ak necemo mi,zatrpat ih mail-ovima, pa ako netko to i cita, da vide da su ljudi ogorceni takvim neodgovornim promjena usluga...i sta moze covjek koji je uzeo pretplatu na 18mjeseci,reci ce mu zao nam je,samo vi nama isplatite...
    --ne kuzim ovo s bla bla, tarifa 39 dođe 95kn i dobis 145, a tarifa s mutke brojem 95kn i dobis 100kn??koja je razlika, ako mozes uzet tarifu39 i aktivirat mutke broj i imas dodatnih 45kn??
    bas si racunam kolko je 1000min, malo, kad bolje razmislim pa to je pol sata dnevno,vise nego dosta, sad ovo 500min,nekak malo ipak
    mislim da cu uzet karticu i koristit je do 1.5. kako su i oni naveli i ukoliko se ne produzi na sve mreze, lijepo se zahvalit i poslat karticu kako je vec netko rekao..duboko u svemir...
    samo mi objasnite ovo sa tarifom39 i mutke tarifom, ima li jos uopce tarife39 za kupit,znaci u tom je fora?
    Pretpostavljam da će svima onima koji su aktvirali po starim uvjetima dati mogućnost da prekinu pretplatu jer ako im ne daju mukte broj iz druge mreže zauvijek nisu ispunili ugovor. A što se tiče tarife 39: nju je moguće aktivirati samo ako nađeš negdje za kupiti stari start paket sa 145 kn gore, na toj tarifi se ne može koristiti mukte broj. Ni meni se ne sviđaju najnovije tele2 tarife i ograničenja. Na njima je da odluče dal će tako pridobit korisnike ili će samo zadržat one na tarifi 0, 39, i 85 ili će prikupit nove nekim boljim ponudama.

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ojpi
    Pretpostavljam da će svima onima koji su aktvirali po starim uvjetima dati mogućnost da prekinu pretplatu jer ako im ne daju mukte broj iz druge mreže zauvijek nisu ispunili ugovor. A što se tiče tarife 39: nju je moguće aktivirati samo ako nađeš negdje za kupiti stari start paket sa 145 kn gore, na toj tarifi se ne može koristiti mukte broj. Ni meni se ne sviđaju najnovije tele2 tarife i ograničenja. Na njima je da odluče dal će tako pridobit korisnike ili će samo zadržat one na tarifi 0, 39, i 85 ili će prikupit nove nekim boljim ponudama.

da ali u prijasnjim postovima su naveli da se moze iz tarife39 prebacit na mukte broj ali se mijenja tarifa pa su i cijene skuplje, ali ipak ako se moze imam 45kn viska..a nista ostaje mi tele2 do 1.5. al s druge strane tih 500min mi je premalo da se izivim i iskoristim to,da nema ogranicenja,ma stavio bi preko noci mob na punjac i ostavio vezu i svakih sat vremena se budio da napravim sto vise prometa da uzvratimo istom mjerom
    bio nekad oglas...

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    iphone 5
    Operater
    Vip
    Godina
    46
    Bodovi
    17.514
    Nivo
    32
    Bodovi: 17.514, Nivo: 32
    Bodovi: 17.514, Nivo: 32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tele ce propasti prije nego što pocmu sa ozbiljnim radom.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao konan1
    Tele ce propasti prije nego što pocmu sa ozbiljnim radom.
    I onda ćeš ti biti sretan što će ti ostati vip i t-mobile koji će ti čudom ukinuti sve kakve takve pogodnosti koje imaš zbog ulaska konkurencije.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da ali u prijasnjim postovima su naveli da se moze iz tarife39 prebacit na mukte broj ali se mijenja tarifa pa su i cijene skuplje, ali ipak ako se moze imam 45kn viska..a nista ostaje mi tele2 do 1.5. al s druge strane tih 500min mi je premalo da se izivim i iskoristim to,da nema ogranicenja,ma stavio bi preko noci mob na punjac i ostavio vezu i svakih sat vremena se budio da napravim sto vise prometa da uzvratimo istom mjerom
    Pa može se prebacit, ali to je zapravo druga tarifa! Kužiš? To je "tarifa s mukte brojem" i u njoj su veće cijene ali možeš imati mukte broj.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tele2 sam htio iskljucivo zbog poziva na 098 mrezu...da barem produze akciju pa bi uzo 5kartica i prico s curom,fendom,doma,samo besplatno!!!!
    Još da dodam, upravo zato su to i napravili. Zbog takvih tipova koji bi iskorištavali besplatne pozive na druge mreže bez da troše na druge pozive.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Tele2 nagradna igra, istina ili laz?
    By m... in forum Tele 2
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 20-06-2006, 10:30

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove