Ne znam kak tebi ali tarifa 39 mi je daleko bolja od t-mobile-a, a da je tarifa mukte pušiona to stoji. Ali na t-mobile se ne vraćamIzvorno postao ivan_s
![]()
Ne znam kak tebi ali tarifa 39 mi je daleko bolja od t-mobile-a, a da je tarifa mukte pušiona to stoji. Ali na t-mobile se ne vraćamIzvorno postao ivan_s
![]()
Bolja je ako dosta zoveš, a ako puno šalješ poruke i to na relativno mali broj brojeva onda nemam neke prednosti u odnosu na t-mobile. A baš sam se veselio da ću s curom pričati besplatno, a uz to imati i više novaca za ostale pozive.Izvorno postao ojpi
Ah![]()
Pa možeš slati jeftinije poruke nego s t-mobilea, možeš zvati druge mreže puno jeftinije nego s t-mobilea, imaš ful jeftine pozive unutar mreže koja se sve više širi i možeš besplatno pričati s curom ako ništa bar 500 min, a na t-mobileu 0 min. I šta se sad tu ne isplati?Izvorno postao ivan_s
Sa t-mobile su poruke na simpa broj 31 lipuIzvorno postao bluntafari
![]()
Ma vjerojatno se i isplati ali sam možda malo (ili jako) ljut na njih zbog takvog neprofesionalnog i neozbiljnog ponašanja.![]()
TELE2 je apsolutno ispao neozbiljan, al daj se sjeti kaj su nam radili vip i t-mobile do sad. Držali su duopol tak da je i stvar principa kaj nisam na njima. A sms prema jednom broju jeftiniji 2 lipe??? A sve ostalo puno jeftinije, mislim stvarno...Izvorno postao ivan_s
Unatoč tome što sam sad ljut počinjem shvaćati da ima smisla to što kažeš. I stvarno 2lp nije neka tako velika razlika. Onda jedino trebam odlučiti da li ostati na mukte ili ne?Izvorno postao ojpi
Meni je tarifa 39 bolja ali ako često razgovaraš s jednom osobom možda ti je i mukte broj bolja opcija. Sam odluči.Izvorno postao ivan_s
Bookmarks