Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 352

Hybrid View

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ivan_s
    Mislim da tele2 mora vidjeti da je korisnike još lakše izgubiti nego pridobiti.

Meni je potrošnja na simpi uglavnom na poruke prema simpa brojevima i jedva malo na poneki poziv pa je mukte broj zapravo gotovo jedina prednost u odnosu na T. A sada kada mukte zapravo nije ono što se reklamira prednosti više nema.

Tele2: potršim bon do kraja i vraćam se na simpu, najviše iz principa. Nije u redu obećati nešto i napisati, a par dana kasnije u potpunosti promjeniti.
    Ne znam kak tebi ali tarifa 39 mi je daleko bolja od t-mobile-a, a da je tarifa mukte pušiona to stoji. Ali na t-mobile se ne vraćam

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    M65
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ojpi
    Ne znam kak tebi ali tarifa 39 mi je daleko bolja od t-mobile-a, a da je tarifa mukte pušiona to stoji. Ali na t-mobile se ne vraćam
    Bolja je ako dosta zoveš, a ako puno šalješ poruke i to na relativno mali broj brojeva onda nemam neke prednosti u odnosu na t-mobile. A baš sam se veselio da ću s curom pričati besplatno, a uz to imati i više novaca za ostale pozive.

Ah

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    K300i
    Operater
    Tele2
    Godina
    41
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bolja je ako dosta zoveš, a ako puno šalješ poruke i to na relativno mali broj brojeva onda nemam neke prednosti u odnosu na t-mobile. A baš sam se veselio da ću s curom pričati besplatno, a uz to imati i više novaca za ostale pozive.

Ah
    Pa možeš slati jeftinije poruke nego s t-mobilea, možeš zvati druge mreže puno jeftinije nego s t-mobilea, imaš ful jeftine pozive unutar mreže koja se sve više širi i možeš besplatno pričati s curom ako ništa bar 500 min, a na t-mobileu 0 min. I šta se sad tu ne isplati?
    Većina je uvijek u krivu!

http://www.soundclick.com/bluntafaridbc

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    M65
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao bluntafari
    Pa možeš slati jeftinije poruke nego s t-mobilea, možeš zvati druge mreže puno jeftinije nego s t-mobilea, imaš ful jeftine pozive unutar mreže koja se sve više širi i možeš besplatno pričati s curom ako ništa bar 500 min, a na t-mobileu 0 min. I šta se sad tu ne isplati?
    Sa t-mobile su poruke na simpa broj 31 lipu
    Ma vjerojatno se i isplati ali sam možda malo (ili jako) ljut na njih zbog takvog neprofesionalnog i neozbiljnog ponašanja.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sa t-mobile su poruke na simpa broj 31 lipu
    Ma vjerojatno se i isplati ali sam možda malo (ili jako) ljut na njih zbog takvog neprofesionalnog i neozbiljnog ponašanja.
    TELE2 je apsolutno ispao neozbiljan, al daj se sjeti kaj su nam radili vip i t-mobile do sad. Držali su duopol tak da je i stvar principa kaj nisam na njima. A sms prema jednom broju jeftiniji 2 lipe??? A sve ostalo puno jeftinije, mislim stvarno...

Forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    M65
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ojpi
    TELE2 je apsolutno ispao neozbiljan, al daj se sjeti kaj su nam radili vip i t-mobile do sad. Držali su duopol tak da je i stvar principa kaj nisam na njima. A sms prema jednom broju jeftiniji 2 lipe??? A sve ostalo puno jeftinije, mislim stvarno...
    Unatoč tome što sam sad ljut počinjem shvaćati da ima smisla to što kažeš. I stvarno 2lp nije neka tako velika razlika. Onda jedino trebam odlučiti da li ostati na mukte ili ne?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Unatoč tome što sam sad ljut počinjem shvaćati da ima smisla to što kažeš. I stvarno 2lp nije neka tako velika razlika. Onda jedino trebam odlučiti da li ostati na mukte ili ne?
    Meni je tarifa 39 bolja ali ako često razgovaraš s jednom osobom možda ti je i mukte broj bolja opcija. Sam odluči.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Tele2 nagradna igra, istina ili laz?
    By m... in forum Tele 2
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 20-06-2006, 10:30

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove