Što je skroz okej... Mislim, čemu trkeljanje satima? To nije normalno da ga... you know...
Što je skroz okej... Mislim, čemu trkeljanje satima? To nije normalno da ga... you know...
e kolko dugo moze biti otvorena veza na tele2? jel netko probo vise od 1h?Izvorno postao frish-KI
Evo ja sam veceras 39 min s curom. Vise nismo imali inspiracijeIzvorno postao khideg
Sutra budemo probali do sat vremena
![]()
![]()
iPhone 5s 16 GB
dobar si ,ja s curom nikad nepricam ispod 2h u komadu!Izvorno postao imatic
Kako nas deru cijenama usluga ta 0kn nam je bar nešto, a baš i nisam siguran da su oni na gubitku, jer sve ostale pozive ipak pošteno naplate, dok mi je ograničenje od besplatnih 1000min totalna glupost!Zar nebi bilo zgodno da je akcija ne npr. 0kn/min jer to očito samo uzrokuje probleme, nego da stave npr 1 ili 2 lp/min pa valjda bi tada ljudi manje pretjerivali s nekim nenormalnim zvanjima, a opet bi onaj tko treba mogao zvati 500, 1000, 5000, nije bitno, koliko mu treba, a tele2 ne bi bio na totalnom gubitku.
Zadnji uredio Chessmaster : 10-02-2006 u 00:26
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
svaka ti čast, dobar si!Izvorno postao imatic
![]()
nema vece face od Isusa
Bookmarks