potpuno se slažem cjene su iste i zbog tih 12.5kn, ispada je je skuplje biti na pretplati nego na bonovima... dobro vi ste dobili telefone jeftinije.ali opet.Izvorno postao frish-KI
potpuno se slažem cjene su iste i zbog tih 12.5kn, ispada je je skuplje biti na pretplati nego na bonovima... dobro vi ste dobili telefone jeftinije.ali opet.Izvorno postao frish-KI
Da, ali u tarifi mukte se plaća 20kn mjesečno mukte broj ako ga koristiš svaki dan pa ispadne malo jeftinije na pretplati bitiIzvorno postao khideg
![]()
pa 7.5kn razlike, recimo da koristis svaki dan broj dakle placas 20knIzvorno postao ojpi
a na pretplati placas 12.5 frekvenciju to je ajd kao ta akivacija
i dakle ako na bonovima ne koristis bas svaki dan taj broj ti su u biti u boljem polozaju nego pretplatnici...
12.5kn je 19 dana koristenja mukte broja na bonovima. znaci 11 dana razlike.. mislim da se pretplata ne isplati.
istina, prepaid su prakticki u boljem polozaju, sto zamjeram svim nasim operaterima, a ne samo tele2.Izvorno postao khideg
meni se pretplata isplati jer bonovi su mi uvijek bili GNJAVAZA, pa gledajuci utroseno zivce sam na dobitku![]()
Bookmarks