vec pol sata citam ovu temu..od prve stranice,bio sretan,na pola stranica se smijao raznim komentarima,a na kraju mogu plakat..fakat sam se zagrijo za taj mukte broj,vec gledam koj cu mob piknut za tu drugu karticu(x200) da razgovaram s curom na 098 broj....i skroz su se ujeb..ovim glupostima i neodgovornoscu, zalim ljude koji su uzeli pretplatu na 18mj bas zbog mutke broja na drugu mrezu i sad ih tako zaj...j abi se zalio,da nebi placo 18mj nesto sto cu bacit u smece,uredu je ako mi je to prvi broj, al ni ja ni cura bi se tesko odvikli lijepog starog 098 broja...
jakoo los pokusaj dobivanja korisnika, najgore od svega sto vecinom to kuze samo ljudi s foruma, pa i vi ste se tu natezali da li je da li nije to to,kako ce neki deda,baba,ostali tolko nezainteresirani ljudi primjetit ista,i nece samo zbog toga otic s tele2 mreze...totalna katastrofa sto se mene tice,tele2 sam htio iskljucivo zbog poziva na 098 mrezu...da barem produze akciju pa bi uzo 5kartica i prico s curom,fendom,doma,samo besplatno!!!!![]()
trebali bi se svi s foruma zalit,jer ko ce drugi ak necemo mi,zatrpat ih mail-ovima, pa ako netko to i cita, da vide da su ljudi ogorceni takvim neodgovornim promjena usluga...i sta moze covjek koji je uzeo pretplatu na 18mjeseci,reci ce mu zao nam je,samo vi nama isplatite...
--ne kuzim ovo s bla bla, tarifa 39 dođe 95kn i dobis 145, a tarifa s mutke brojem 95kn i dobis 100kn??koja je razlika, ako mozes uzet tarifu39 i aktivirat mutke broj i imas dodatnih 45kn??
bas si racunam kolko je 1000min, malo, kad bolje razmislim pa to je pol sata dnevno,vise nego dosta, sad ovo 500min,nekak malo ipak![]()
mislim da cu uzet karticu i koristit je do 1.5. kako su i oni naveli i ukoliko se ne produzi na sve mreze, lijepo se zahvalit i poslat karticu kako je vec netko rekao..duboko u svemir...
samo mi objasnite ovo sa tarifom39 i mutke tarifom, ima li jos uopce tarife39 za kupit,znaci u tom je fora?

Odgovori uz citat
Bookmarks