Ne odgovara mu to sto mu uzima resurse, koje koriste oni od kojih zaradjuje.Pogotovo sada kada zapocne turisticka sezona
Nekako me zaintrigiralo ovo s džaba brojem. Prvo je VIP uveo to, a onda je počeo odvraćati ljude raznim akcijama, da bi na kraju bilo kako je, plati 25kn pa pričaj.
Sad TELE2 radi slične stvari!
Očigledno je neka kvaka u tim besplatnim pozivima. Nešto što ne odgovara samome operateru. Iako je to, budimo realni SAMO 1 BROJ!
Ne odgovara mu to sto mu uzima resurse, koje koriste oni od kojih zaradjuje.Pogotovo sada kada zapocne turisticka sezona
To nikako ne odogovara operaterima jer zauzima kanale na baznoj stanici, a neki ljudi mogu stvarno jaaaako dugo razgovarat.
To se slažem. Veliki promet operateri stavljaju na leđa. Neki mogu zbilja puno pričati. Ali, zašto onda nude taj besplatni poziv, ne kužim.Izvorno postao JBT
Vjerojatno je politika- namami korisnike, a poslije ožeži!![]()
Ne sviđa mi se ova neozbiljnost TELE2.
A jedan takav je na ovome forumu...Prepoznat će se...
Oke, ajmo se raspištoljit po tele2 onog trenutka kad saznamo da je netko ekšli morao platiti pozive prema mukte broju...Izvorno postao Mobyy
ludilo....
Nemam ništa protiv TELE2. Baš naprotiv, sviđaju mi se s niskim cijenama!
Ali, da malo porade na definiranju usluga, bilo bi lijepo od njih. Šta nije?
tele2 je malo preskrt sa reklamama?? ima jos podosta ljudi koji kad ti na mobu vide tele2 pitaju kak je to jel skupo i sl stvari...reklame postoje al su u puno slucajeva nejasne...premda ni drugi operateri ne kazu sve u reklami...ipak se potrude malo viseIzvorno postao Mobyy
U tome i jest bit.Netko je ovdje kazao da oni niti neće praviti velike reklame. Sve je u sloganu "Jednostavno jeftino".
Ali dobro, još je u povojima, neke stvari mu se mogu tolerirati. Još...
Samo malo više poraditi na odnosu s javnošću. Znači da bar na netu korisnik može pročitati informacije (ali koje se neće mijenjati svakih 48 sati).
mislim da je prije rijec o cinjenici da vecina prosjecnih VIP i T-mobile korisnika ni ne znaju koliko ih zapravo kostaju pozivi/poruke, pogotovo kod VIP-a.Izvorno postao jdabic1
zato ta reklama nema ni neki veliki efekt na iste korisnike s obzirom da su zasljepljeni "povoljnim" ponudama svojih operatera i misle da time automatski pricaju povoljnije, a u biti nisu ni svjesni koliko ih dodje poziv.
Za odnose s javnoscu trebaju pravi ljudi, pozeljno dipl. novinari.....a oni ih ocito jos nemaju uposlene, imam osjecaj kao da sve na web siteu radi jedna osoba koja to bas ne stize pokriti.
tu netko mene spominje?Izvorno postao frish-KI
Izvorno postao frish-KI
![]()
a ko to?
iPhone 5s 16 GB
Eto frendica je prešla 500 min i mora platiti poziv prema "MUKTE" broju koji nije više mukteIzvorno postao frish-KI
![]()
Nisam msilio da će limit od 500 min stvarno provest dijelo...
Totalna pušiona je ta mukte tarifa. Ja se držim tarife 39. Ta je zakon!Izvorno postao supercom
![]()
ti to ozbiljno iz prve ruke???Izvorno postao supercom
to je sranje onda,,ja se drzim VIP tarife 0.. pricam preko 10 000 minuta mjesecno, i nista ne naplacuju...
ova tarifa je onda za one koji ne pricaju puno.. a sta ce takvima onda mukve broj.. strasno.
ja u to ne vjerujem.
hmm... Sad ne mogu reci tocno koliko sam pricao prema mukte broju (mijenjao sam mobove pa ne znam tocno) ali ima negdje oko 200-300 minuta. Zasad imam jos uvijek 122 kn na racunu pa cim se (ako se) pocme skidati javim![]()
iPhone 5s 16 GB
javi i to hitno!!!!!!Izvorno postao imatic
ovo moram cuti iz vise izvora... jer ako je to isina, to je uzas..
ne idem na tele2 onda.. jer vip ne naplacuje a ja imam ohoho razgovora.
Mislim da se tele2 zaletio s mukte brojem jer nisu znali da dok nešt daš hrvatima mukte oni to oderu maksimalno, a pošto su još oni i u roamingu s vipom sigurno ih to dosta košta pa sad ograničavaju to s minutama. Uglavnom, prilično amaterski...Izvorno postao khideg
![]()
mislim da imas pravo u vezi ovoga.. oni su u romuingu znaci placajuIzvorno postao ojpi
ljudi sigurno nemaju 095 broj za mukte, dakle oni placaju, ljudi to koriste MAXIMALNO - oni placaju
dakle kod toga su oni u debelom minusu..i sato daju tak omalo minuta..
sta je 500minuta.. to je 8.5h price, a to prakticki ja u 2 dana ispucam..
Mislim da tele2 mora vidjeti da je korisnike još lakše izgubiti nego pridobiti.
Meni je potrošnja na simpi uglavnom na poruke prema simpa brojevima i jedva malo na poneki poziv pa je mukte broj zapravo gotovo jedina prednost u odnosu na T. A sada kada mukte zapravo nije ono što se reklamira prednosti više nema.
Tele2: potršim bon do kraja i vraćam se na simpu, najviše iz principa. Nije u redu obećati nešto i napisati, a par dana kasnije u potpunosti promjeniti.
Bas tako, i meni je premalo tih 500 minuta. Ako je stvarno ograniceno, uzet cu si jos jednu Tele2 karticu i staviti isti mukte broj ko na prvoj, pa da vidimoIzvorno postao khideg
![]()
![]()
![]()
iPhone 5s 16 GB
Ne znam kak tebi ali tarifa 39 mi je daleko bolja od t-mobile-a, a da je tarifa mukte pušiona to stoji. Ali na t-mobile se ne vraćamIzvorno postao ivan_s
![]()
Bookmarks