Jesam li ja dobro razumio: Tih 20 kuna mjesečno plaćaju samo prepaidovci ili i postpaidovci? Pitam, jer se tih 20 kuna spominje samo za BlaBla korisnike.
Tarifu s mukte brojem svi postojeći i novi TELE2 pretplatnici mogu aktivirati do 30. travnja 2006. Aktivacijom ove tarife korisniku se svi pozivi i usluge naplaćuju prema cijenama važećim za Tarifu s mukte brojem a korisnik dobiva pravo aktivirati jedan Mukte broj iz bilo koje mreže u Hrvatskoj (mobilne ili fiksne) s kojim razgovara za 0,00 kn/minuti.
NOVI KORISNICI za aktivaciju Tarife s mukte brojem moraju zasnovati pretplatnički odnos osobnim dolaskom na jedno od TELE2 prodajnih mjesta.
POSTOJEĆI TELE2 pretplatnici mogu promijeniti tarifni model koji trenutno koriste u Tarifu s mukte brojem osobnim dolaskom na jedno od TELE2 prodajnih mjesta. Promjena tarife u Tarifu s mukte brojem ne naplaćuje se.
Korištenje usluge Mukte broja TELE2 pretplatnicima se ne naplaćuje.
Za aktivaciju usluge Mukte broja potrebno je poslati SMS na broj 888 sa sadržajem Muktebroj 0xxxxxxxxx (upisuje se željeni Mukte broj, obavezno s predbrojem mobilne mreže ili predbrojem županije fiksne mreže npr. Muktebroj 0951234567 za broj iz mobilne mreže ili Muktebroj 011234567 za broj iz fiksne mreže u Zagrebu).
Mukte broj je moguće promijeniti a za promjenu je potrebno:
1. utipkati kombinaciju *137*385xxxxxxxxx*0# (upisuje se postojeći Mukte broj npr. 385951234567 za broj iz mobilne mreže ili 38511234567 za broj iz fiksne mreže u Zagrebu)
2. utipkati kombinaciju *137*385xxxxxxxxx*1# (upisuje se novi Mukte broj npr. 385951234567 za broj iz mobilne mreže ili 38511234567 za broj iz fiksne mreže u Zagrebu).
Prva promjena Mukte broja se ne naplaćuje a svaka sljedeća naplaćuje se 40,00 kn (PDV uključen).
Za provjeru koji Mukte broj koristi, korisnik može poslati SMS na broj 888 sadržaja
Muktebroj ?
Za deaktivaciju usluge Mukte broja potrebno je utipkati kombinaciju
*137*385xxxxxxxxx*0# (upisuje se postojeći Mukte broj npr. 385951234567 za broj iz TELE2 mreže ili 38511234567 za broj iz fiksne mreže u Zagrebu).
Cijena SMS poruke poslane na broj 888 iznosi 0,33 kn/poruci (PDV uključen).
TELE2 d.o.o. zadržava pravo da TELE2 pretplatnicima koji aktiviraju uslugu Mukte broja pozive preko 1000 minuta mjesečno prema Mukte broju naplati prema važećoj cijeni za pozive unutar mreže ili pozive prema drugim mrežama u Hrvatskoj u Tarifi s mukte brojem.
Za sva ostala pitanja vezana uz korištenje telekomunikacijskih usluga Tele2 kao i odnosa korisnika Tele2 prepaid usluga i Tele2 primijenjuju se Tele2 Opći uvjeti poslovanja za Pretplatnike koji su dostupni na svakom Tele2 prodajnom mjestu.
Preuzeto s tele2 službene stranice... http://www.tele2.hr
Seriously?
Jesam li ja dobro razumio: Tih 20 kuna mjesečno plaćaju samo prepaidovci ili i postpaidovci? Pitam, jer se tih 20 kuna spominje samo za BlaBla korisnike.
Tako je. To plaćaju samo prepaid korisnici i to prema danima korištenja. Znači ako koristiš 15 dana u mjesecu npr. ne plaćaš 20kn nego 10. Ako zoveš svaki dan mukte broj onda maksimalnih 20kn.Izvorno postao frish-KI
samo bonaši..Izvorno postao frish-KI
![]()
Fino onda. A koliko vidim, oni koji imaju tarifu 85 ne mogu koristiti Mukte broj...
potpuno tocno, tarifa 85 nema mukte broj, a prepaid placaju max 20kn po danima. 1 dan = 0.66knIzvorno postao frish-KI
pa moze se prebaciti na tarifu 48.
pa tko je ovdje lud...Izvorno postao Compov
znaci ako si na pretplati onda kad predjes limit 1000 oni ti pocmu naplacivati...a ako si na pripaidu onda nista...mozes izgleda ''bla blabati '' koliko hoces sa svojim 0 brojem..nema limita...
a ludila...
pa uopce nije pametno biti pretplatnik...
a ja sam nazalost pretplatnik...![]()
Al čuj, ne plaćaš 20kn, a ako ti 1000 minuta nije dosta brinem se za tebe. A ako ti drukčije paše idi na prepaid. Tko te tjerao da ideš na pretplatu.Izvorno postao revo
I meni se čini tak, ali bez zeke, malo boli, i ja se pitam da li je to samo psihički...Izvorno postao JBT
![]()
hoce hoce oce za bolit glava al ljudi su izmisli handsfreeeeeeee...spazava mozak...velik je vec napredak preklopni mob uopce ti se uho ne pretvori u želatinu nakon 30min.Izvorno postao ojpi
Malo mi je mutavo sto kod teleta na tarifi 85kn prebacivanje na tarifu mukte bi bio cisti promasaj..al sta se moze valjda ce poduzet nesto u tom pogledu..(nemoj te mi odmah proturijecit sam sebi dajem laznu nadu)
hahahahahaIzvorno postao revo
ali nece ti nista naplatiti,to pisu reda radi
i da. stvarno za 30 minuta razg pocne boliti glava..
ali ja imam HF, i pricam satima i nista.![]()
Frend s posla je jučer bio u prodajnom centru da bi aktivirao tarifu sa mukte brojem. Tamo je bio preko pola sata, jer nitko ništa ne zna kako se to radi, pa ponovno potpisivanje ugovora, pa fotokopiranje osobne... Katastrofalno zamišljena procedura... Kao da dižeš kredit za auto... I još su mu rekli da dan kasnije pokuša nazvati Službu da vidi je li mu aktivirana usluga...
koje sranje, a za prepaid samo pošalješ sms i to je to... ne vidim razlog zašto nije moglo tako i na postpaid....
Ne, moraju nešto srediti sa pretplatnicima, jer mi imamo posla sa papirologijom da je to strašno... Dođe mi žao što sam uzeo pretplatu. Uzmem si bonove, više njih uvijek imam jedan pri ruci ako treba nadoplatit, a na kraju mi sve ispadne jednostavnije, a i nešto jeftinije...
To su i meni rekli, ali sam ja nazvao službu za korisnike i tamo su mi rekli da mogu odmah aktivirati, poslao sms pa *137*... i to je bilo to.Izvorno postao frish-KI
pa sad neigra bas nesto tih 20 kuna...a ni tih 1000minuta...nego sto je izgleda bolje biti na prepaidu...pretplata niti po cemu nije bolja...Izvorno postao ojpi
a u pravu si...tko me tjero na pretplatu...sam sam kriv...![]()
ps:za boga miloga nemojte uzimati pretplatu...uzmite prepaid na bonove...![]()
Ajd ja imam par pitanja:
Dal je provjereno da na prepaidu se nakon 1000 minuta ne naplaćuje po vazecem cijeniku
Kad se obračunava, dali se dnevno prvim pozivom na mukte broj zaračuna tih 0,66 ili se to zaračuna određenim danom u mjesecu
Jeli moguće preći sa pretplate na prepaid?
Te dali mogu sa prepaid tarife 39 prijeći na prepaid tarivu sa mukte brojem bez pol muke
Dal mogu za mukte broj staviti nekoga ko je na simpi?
Ne vjerujem da je netko razgovarao 1000 minuta u 5 dana.
Moguće je preći ali moraš plaćati ostatak pretplate dok ti ne istekne ugovor, a to ti se naravno ne isplati.
Možeš staviti simpa broj, vip, fiksni, uglavnom broj iz bilo koje mreže.
Izvorno postao bluntafari
a malo smo izgubljeni...ha!!!???
nije rijec o 5 dana nego o mjesec dana....i da...ako razgovaras vise od 1000minuta(mozda tko i prica...tko zna...) onda ti pocme se naplacivati po cjeniku teleta...pa sad ako si postpaid onda nemas uvid u to kad si prekoracio tih 1000 minuta...
da moras platiti svu pretplatu do kraja...ali ako ti pise u ugovoru kao meni 0 mjeseci...onda treba ''samo'' otici do nekog tele centra i napisati molbu za prekid pretplate...i onda prelazis na prepaid...
uh...zaista je biti postpaid na teletu tlaka...narode...nemojte uzeti pretplatu...uzmite tele na bon...ako ste na pretplati iste su vam cijene kao i n a bonove...a nemate niti malo problema kao mi ocajnici na pretplati....
Oni zadržavaju pravo da naplate preko 1000 kuna, što ne znači da budu. Isto stoji i kod VIP-a i još nigdje nisam pročitao da je nekome naplaćena usluga. To je vjerojatno pro forme radi zbog eventualne zlouporabe usluge.
Oni se time samo hoće osigurati, da ako ulete u prevelik gubitak, počnu naplaćivati sve preko 1000 minuta. I guess.
Da ali je mukte broj dostupan 5 dana odnosno danas 6, tako da je riječ o 5 dana.Izvorno postao revo
nece ti naplatiti nista, iako predes 1000 min.Izvorno postao Krompirko
ovo za 0.66kn po danu, ako u nekom danu, 00.00-23.59 jednom nazoves besplatno broj, na kraju mjeseca ce ti odbiti 0.66kn... itd..znaci na kraju mjeseca odbijaju,ne u tom danu..
moguce je prijeci, ako imas ugovor da moras biti na pretplati,onda ti se ne isplati, ao nemas ugovor,onda mozes odmah.
mozes s tarige 39 prec na mukte tarifu, slanjem poruke muktetarifa na 888
mozes stavit broj koji god hoces,, pa i tipa u americidobro ne mozes to,ali bilo koji broj mozes u HR.
Ma naravno, ja sam zvao službu za korisnike i rekli su mi da mi to nitko neće naplatit ako su razgovori normalni, tih 1000 min. je samo njihova zakonska zaštita. Znam da su moji mjesečni razgovori sigurno oko 2500-3000min, i nitko mi za razliku nije ni lipe naplatio! A ako ste primjetili vip nakon točno jednog sata besplatnog razgovora (u komadu) automatski prekida vezu, tako da moramo ponovo uspostavit poziv, baš iz razloga da nam linija ne bi ostala otvorena 24h na dan!Izvorno postao frish-KI
Gens Una Sumus!_______>>Mi smo Hogari >> posjetite nas >> http://hogar-wifi.hr pogledajte mnogo korisnih linkova i stvari na ZDENAC FORUM
Bookmarks