ne bih bio bas sigruan u to.. tu se radi o promjeni koristenja usluge...Izvorno postao JBT
pise:
moguce promjene usluge bez najave.. bla bla.
Pa to bi bilo tesko izigravanje korisnika, sve akcije se temelje na razdoblju kad uzmes uslugu. Isto tako, onima koji imaju pretplatu za 0 kn, ona nece biti ukinuta niti ce im biti povecane cijene, itd. Dakle, oni koji aktiviraju mukte broj do tog i tog datuma, on ostaje. Promjene mogu eventualno ocekivati oni koji ga budu aktivirali nakon isteka akcije.
ne bih bio bas sigruan u to.. tu se radi o promjeni koristenja usluge...Izvorno postao JBT
pise:
moguce promjene usluge bez najave.. bla bla.
Samo kazem da im nije u interesu to ukinuti tako skoro jer jos uvijek imaju, i imat ce, mali broj korisnika. Nakon sto oni dostignu barem pola milijuna, onda ce se moci razbahatiti. Ovako, tesko da ce bas tako lako ukidati pogodnosti jer njima korisnici najvise trebaju.
da JOS jednom ponovimo:Izvorno postao imatic
MUKTE broj iz bilo koje mreze moze se koristiti do 30.4.2006. Od 1. svibnja MUKTE broj moguce je odabrati iskljucivo iz Tele2 mreze
dakle, objasnjenje - ta poruka je znacila da ces do 1.5 moci ODABRATI mukte broj iz bilo koje druge mreze i nastaviti pricati s tim brojem besplatno i NAKON prvog svibnja,
a od 1.5 (dakle NOVI korisnici, a i oni koji budu htjeli PROMIJENITI mukte broj) moci ces kao mukte broj odabrati samo broj iz 095 mreze.
S tim da ce se akcija vjerojatno produzit kao i sve dosad.
Ma sumnjam, mislim da će ostati mukte brojevi iz drge mreže onima koji su ih prije 1.5 odabrali. To je u biti opet samo trik da navuku što više korisnika u što kraćem vremenu,a ne bi me iznenadilo da se taj rok produžuje u nedogled ne bi bilo ništa novo s obzirom na navike vipa i t-mobile
Bojim se da nije tako. Kolko vidim na tele2 stranicama svima će ukinuti mukte broj prema drugoj mreži. Citiram: "Mukte broj iz bilo koje mreže može se aktivirati i koristiti do 30.4. Od 1.svibnja MUKTE broj moguće je odabrati isključivo iz tele2 mreže." Ne znam kaj su ovi u tele2 mislili ali ovo će jaaako razljutiti sve koji su uzeli tele2 radi toga. Ne znam dal su se preračunali ili šta ali ovo im je strašna pogreška. I još nešto. Ovo je dodano u uvjete korištenja za prepaid korisnike: "TELE2 će pozive prema Mukte broju preko 500 minuta mjesečno naplatiti prema važećoj cijeni za pozive unutar mreže ili pozive prema drugim mrežama u Hrvatskoj u Tarifi s mukte brojem."Izvorno postao JBT
![]()
aha..pa dobro ako je tako..Izvorno postao pppprrrr
uu ovo mi sve lici da cu ja ostati na vipu..Izvorno postao ojpi
500 min, a ja pricam preko 6000 minuta i vip mi jos nista nije naplatio,a ovi ak ce pocet naplacivat to je onda sranje u biti..
a i mislio sam da ce biti ukidanje za SVE korinike..ne da ce potojeci ostati..
Ma sumnjam da je to tako, nisu oni još u stanju da budu tako bahati a niti tih 500 min nije puno, mislim dosta aje ali se relativno brzo potroši. Ne vjerujem da će nastaviti s takvom politikom, kada vide ta korisnici odlaze vratit će se na staroIzvorno postao ojpi
Ne brini, kao sto sam vec rekao, zbo stanja u kojem jesu, ne mogu si dopustiti da se korisnici ljute na njih iz bilo kojeg razloga. Treba znati, naime, da velika vecina njihov korisnika i dalje ima VIP ili T Mobile broj.Izvorno postao ojpi
pazi ovo:
TELE2 će pozive prema Mukte broju preko 1000 minuta mjesečno naplatiti prema važećoj cijeni za pozive unutar mreže ili pozive prema drugim mrežama u Hrvatskoj u Tarifi s mukte brojem.
na vipu pise.. VIP..zadrzava pravo da pozive prema besplatnom broju..
e sad, po ovome mi znaci da će TELE2 naplatiti 100%, a vip može i ne mora.. tj za sada vip ne naplacuje.
e a daj mi link gdje to pise? ja nigdje ne vidim ovu rjec i KORISTIT.Izvorno postao ojpi
Ma neće niti jedan niti drugi naplatiti otavljaju si samo pravnog prostora ako ti besplatni pozivi izmaknu kontroli i profit počne opadati da mogu to nekako regulirati naplačivanjem. Po meni su stvari daleko od izmicanje kontrole s obzirom da rijetki razgovaraju više od 30 min na komadu, a u ostalom tko ima mob ne zove samo friends ili mukte broj, tako da mislim da neće doći do limitiranja tih poziva...Izvorno postao khideg
ja NIGDJE ne vidim to I KORISTITI, dakle PRAVI copy paste s uvjeta koristenja mukte broja u prepaidu (http://www.tele2.hr/rates/services/) :Izvorno postao ojpi
"Tarifu s mukte brojem svi postojeći i novi TELE2 "bla bla" korisnici (prepaid korisnici) mogu aktivirati do 30. travnja 2006. Aktivacijom ove tarife korisniku se svi pozivi i usluge naplaćuju prema cijenama važećim za Tarifu s mukte brojem a korisnik dobiva pravo aktivirati jedan Mukte broj iz bilo koje mreže u Hrvatskoj (mobilne ili fiksne) s kojim razgovara za 0,00 kn/minuti do 30. travnja 2006. Od 1. svibnja 2006. MUKTE broj moguće je odabrati isključivo iz TELE2 mreže.
TELE2 će pozive prema Mukte broju preko 500 minuta mjesečno naplatiti prema važećoj cijeni za pozive unutar mreže ili pozive prema drugim mrežama u Hrvatskoj u Tarifi s mukte brojem."
copy paste s uvjeta koristenja mukte broja u postpaidu:
"Tarifu s mukte brojem svi postojeći i novi TELE2 pretplatnici mogu aktivirati do 30. travnja 2006. Aktivacijom ove tarife korisniku se svi pozivi i usluge naplaćuju prema cijenama važećim za Tarifu s mukte brojem a korisnik dobiva pravo aktivirati jedan Mukte broj iz bilo koje mreže u Hrvatskoj (mobilne ili fiksne) s kojim razgovara za 0,00 kn/minuti do 30. travnja 2006. Od 1. svibnja 2006. MUKTE broj moguće je odabrati isključivo iz TELE2 mreže.
TELE2 će pozive prema Mukte broju preko 1000 minuta mjesečno naplatiti prema važećoj cijeni za pozive unutar mreže ili pozive prema drugim mrežama u Hrvatskoj u Tarifi s mukte brojem."
dakle, pravac okulistu
Zadnji uredio pppprrrr : 07-02-2006 u 22:44
Piše ti odmah ispod cijena bilo da klikneš na cijene za tele2 pretplatu ili na tele2 bla bla cijene. Ako ne vidiš još novo stisni refresh.Izvorno postao khideg
Daj ti prvo radije pročitaj što piše na http://www.tele2.hr/postpaid/rates/national/ ispod cijena pa mi onda reci ko treba okulistu.Izvorno postao pppprrrr
![]()
pa u biti ja i zovem samo te esplatne brojeve, zato imam vise karticaIzvorno postao supercom
fakat je istina...!!! i KORITISTI PIŠE..
Negdje je greska, a gdje......usotalom vise vjerujem u teoriju da Tele2 nece ukidati odabrane brojeve onima koji su ih aktivirali prije 30.4. A i nepotrebno je toliko paranoje oko Tele2 i njihovih cijena. Jos jednom ponavljam da si oni vrlo tesko mogu dopustiti bilo kakva poskupljenja. Jos su uvijek jako nestabilni, a poskupljenje od samo 10 lipa vec bi izazvalo bijes kod nekih i vracanje starim mrezama.
Daj, vise se druzi u zivo sa svojom curom, bolje jeIzvorno postao khideg
![]()
pa to i radim..Izvorno postao JBT
A pa ne znam onda s kim pricas satima ili imas ljubavnicu![]()
ima ljubavnice, rekao je da koristi više karitca, za svaku mrežu jednaIzvorno postao JBT
![]()
Uostalom, i u uvjetima ti piše to samo malo drugačije. Dakle: "...dobiva pravo aktivirati jedan Mukte broj iz bilo koje mreže u Hrvatskoj (mobilne ili fiksne) s kojim razgovara za 0,00 kn/minuti do 30. travnja 2006.Izvorno postao pppprrrr
![]()
Bookmarks