Ja sam neki dan prešao na knockout sa kikirikija, jel se može vratiti nazad na kikiriki ili je to definitivno ukinuto?
nazalost...
je da je zbunjujuce kada bi imalo 10-ak tarifa,ali ipak te tarife koje su privukle korisnike us vise nego dobre...
ok,kocok-out nije losa...tarifizza je mislim ipak najjeftinija na trzistu kada redovito obnavljas racun,ali ipak....zbunjuje uspostaav poziva a i fali mukte broj.
moji pozivi se obicno svode na : "di si?" "kada se vidimo?" i sl.... pa je ta uspostava poziva prava gnjavaza
a mukte broj,nezamijenjiv,barem meni...
ali opet,ja sam na pretplati....ostaje mi tarifa koju imam,pa nemam zasto da kukam,bar sto se tarife tice.... mene muce druge brige,produzenje ugovora...2 godine,pa cak i poskupljenje mobitela u odnosu na ono sto je bilo prije par dana
Zadnji uredio raky_b : 03-03-2008 u 20:35
i ode vip u 3 pm...na naknadi su jeftiniji 5kn o cijene necu ni komentirati ...sve u svemu ok tko zeli takve cijene placat ce malo vise naknade prema ostalima !!
dobro je sto ih svaki put tele sreze u cijenama...mozda se i ostali trgnu malo...vip ce morat se malo poigrat sa cijenama svoje pretplate jer su blgo receno bez veze...
I meni se čini tak, ali bez zeke, malo boli, i ja se pitam da li je to samo psihički...Izvorno postao JBT
![]()
hoce hoce oce za bolit glava al ljudi su izmisli handsfreeeeeeee...spazava mozak...velik je vec napredak preklopni mob uopce ti se uho ne pretvori u želatinu nakon 30min.Izvorno postao ojpi
Malo mi je mutavo sto kod teleta na tarifi 85kn prebacivanje na tarifu mukte bi bio cisti promasaj..al sta se moze valjda ce poduzet nesto u tom pogledu..(nemoj te mi odmah proturijecit sam sebi dajem laznu nadu)
Bookmarks