nebi ti trebalo to imati veze sa signalom! na kojoj si mreži?
Imam jedno pitanje dali se može na motoroli V3x isključit taj 3G,jer negdje nema signala za 3G pa mobitel ne šljaka baš najbolje,i još nešto signal mi stalno varira s jedne crtice na ful i često sam nedostupan pa neznam jel to ima kakve veze s 3G ili je mob pokvaren.
nebi ti trebalo to imati veze sa signalom! na kojoj si mreži?
Na vipu,kad mi je cronet kartica sve je ok.
kontaktiraj službu za korisnike, pa vidi šta oni kažu!
Bio sam već u vipu pitat i oni kažu da neznaju ništa za taj model i da ga neće imat tako brzo u prodaji,kažu da nije do njih da je vjerovatno na mobitelu nešto ne štima.
pa koristi T dok se Vip ne sabere
abdbda
probaj napraviti master reset u mobu pa možda dođe k sebi.... malo ga zbrecaj.
Vidiš toga se nisam sjetio mogo bi probat,jedino da nije šta sjebo lik koji ju je odkodiro.
Ak ju je dobro odkodirao, onda ne bi trebalo biti problema sa time!
Ako je V3X kao i sve druge Motorole, onda MORAS imati mogucnost rucnog odabira frekvencije rada. Dakle podesi da NE koristi 3G frekvenciju i to je to ili.....
Ajd ljudi malo se ukljucite.
Pozdrav
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
da je nešto pogriješio pri dekodiranju, imao bi puno drukčije vrsta kvarova, jer se za dekodiranje V3x, mora mob full rastavljat, a najčešći kvar nakon toga je problem u radu displayaIzvorno postao M A R I N
Da meni je otvaro mob i nešto lemio po njemu,al frend mi je jučer odkodiro tako da je ubacio neke kodove,ja nisam pojma imo da se može i tako odkodirat,a ono vezano za isključivanje 3G-a ja sam cijeli mob pretražio nigdje nemogu nać tu opciju da ugasim taj 3G,ako ko zna bio bi mu zahvalan.
Dal netko zna ako se može otkodirati v3x sa taljanske mreže tre?Uzeo sam tamo n6280 i nju ne mogu pa ak se ovo može išao bi u italiju to zamijenit.
Možeš bez ikakvih problema. Samo nađi dobrog unlockera sa clipom (Preporuka Inovator) i riješena stvarIzvorno postao gogobond
Ako kontaktiraš Inovatora mislim da bi ti bilo dobro da si staviš nebrandirani software. Ja imam talijansku V3x a sa nebrandiranim softwareom uređaj se preporodi.Izvorno postao gogobond
Bookmarks