pa iskreno to mi je jos jedan plus da pricekam N93 sve jedno triban cekat kako god okrenes N80 mi je strava ali ****** misa kad san vidija N93Izvorno postao Mobyy
![]()
![]()
pa iskreno to mi je jos jedan plus da pricekam N93 sve jedno triban cekat kako god okrenes N80 mi je strava ali ****** misa kad san vidija N93Izvorno postao Mobyy
![]()
![]()
Mislim, koje su to notorne gluposti da izadju uređaj sa bugovima, koji uz to košta 6 somova kuna?! Samo da se brže-bolje izbaci na tržište, makar im uređaji ionako debelo kasne od najava... Da platim tolike novce za neki zbagirani mobitel, završio bi direktoru Nokije u... take a wild guess where...
Don't be rued!Izvorno postao frish-KI
![]()
![]()
![]()
Ja znam iz vlastitog iskustva, 6600 i 6630 su normalno radile tek nakon drugog odn. trećega softa...
Neke bugove nikada niti ne riješe... (imam i tu iskustvo, ali bi išao off.)
Da budem najiskreniji, osjećaji su mi fifty-fifty. Volio bih malo švrljati da vidim kako mob (N80) funkcionira, što je novoga, kako baterija šljaka itd.
S druge strane sam totalna flegma jer mi je više dosadilo čekati na izlazak tog moba koji, prema nekim stranim forumima i recenzijama, a dijelom i kritikama s ovoga foruma, jednostavno ne zaslužuje toliku pažnju i toliku lovu, a pričamo o velikih 6000 kuna.
ovo ti je moj plan priko 3500kn nedam pa sad ako upadne koja dobra dusa pa ga za te pare ali sumnjam u tom prijodu ce izac N93 i onda cu opalit 6000kn i vise manje znat zasto san ih daIzvorno postao Mobyy
![]()
mobyy kad smo vec cekalo ovoliko mozemo jos!!
N80 je stvarno dobar mob ali toliko love izdvajat za mob, lol, mogu kupit 3-4 yugića za to![]()
![]()
...ma previše novaca za takvu stvar ne želim dati... ja sam tek sad uzeo 6600, kad mu je pakla cijena... a ne razlikuje se previše od drugih symbian modela, kojima je najveća prednost UMTS...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
n80Izvorno postao Eminem
kupljen danas u mobisu
cijena 5990.00kn
slazem se ali cinjenica je da je to standard i ja se pomalo nosim s tim!Izvorno postao frish-KI
![]()
vise manje sve je skupo i sve je precijenjeno kako god okrenes![]()
Bookmarks