Čovječe!
Ma che machina!!!
Bolno dobar! Ovo na petoj stranici nisam dobro skužio-kaže baterija glavna boljka svih Symb. Spominje li koliko traje baterija?
Čovječe!
Ma che machina!!!
Bolno dobar! Ovo na petoj stranici nisam dobro skužio-kaže baterija glavna boljka svih Symb. Spominje li koliko traje baterija?
Mile ali nije brža od legend 6630nije u svemu ali...
N80
SPMarkJava :1796
06 score
TEST RESULTS
2D Game: 10.9 FPS
3D Game: 8.4 FPS
Fillrate : 3329 kTexels/s
Polygon : 34.4 kVertices/s
Troughput
PNG Score*: 69
JVM Score*: 1927
6630
SPMark04 Score : 2041
3D Game :14.59 fps
.
.
.
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Samo sam proletio kroz tekst, nisam ni vidio ovo šta si kopirao. Govorili su ono generalno.
Ma nema beda samo hoću reć da se još uvijek svaki novi symbian može uspoređinat sa 6630Izvorno postao Drug Mile
![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Slažem se apsolutno. Ipak je isti procesor u pitanju. Može se dobit na brzini s RAM-om, ali ne previše.Izvorno postao rage99
Treba sačekat ove nove s jačim procesorima. Ovi novi sa 16mil boja moraju imat novije procesore.
ima li ko da zivi blizu mobisa pa da otide i pita oce li bit sta sa ovon N80 jer stvarno mi je vise puna kapa cekanja!! ajde ako ima ko iz zagreba a da mu nije problem se zaletit
Stari ljudi bi rekli "Strpljen-spašen!". Ja sam inače jako nestrpljiv. LOL, jedva čekam da ljudi počnu koristiti teleportere...Izvorno postao vedran/st
N80 je najavljen da će se naći na policama do cca. 10. svibnja.
Inače, danas ti je Mobis radio do 13 sati.
Ja sam bio prije nekoliko tjedana... dolazi početkom 5. mjeseca (znači do 10. 5. treba doć) i cijena negdje između 5000 i 6000 kn... (znaći 5499 knIzvorno postao vedran/st
)
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bookmarks