@ MOBYY - evo pocele su izlazit aplikacije za ove nove verzije symbiana
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=21142
@ MOBYY - evo pocele su izlazit aplikacije za ove nove verzije symbiana
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=21142
Počet će sve aplikacije polako dolazit samo treba vremena ali mene više brine šta nema dotsis vlada totalna suša![]()
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Pa imas mIRC tako da nema frke...![]()
![]()
![]()
...also known as El'AnDrA...
Izvorno postao andro2001
nemojte me sad ogadit ali sta je to mIRC??
zna se ko je laik!![]()
![]()
Necu te ogaditi. Nisam ni ja to znao u pocetku jer je oda postojala aivanet stranica pa mi nije trebao. Upisi u google mirc pa ces vidjeti. Program koji ti omogucuje peer2peer skidanje. Malo procitaj koristenje i kad skuzis odi na EFnet channel #mediaplace i skidaj. Meni je tako najlakse!Izvorno postao vedran/st
Pozdrav!
Zadnji uredio andro2001 : 21-04-2006 u 21:00
...also known as El'AnDrA...
zahvaljujemIzvorno postao andro2001
![]()
U mobisu kazu u 5. mjesecu između 5000 i 6000 kn
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Bogu fala. Sad će se stati nizati... Samo da nam Dotsis proradi (odn. bilo koja stranica koja će davati sadržaje FREE).Izvorno postao vedran/st
Neznam zašto se svi bojite...programa ce uvijek biti (free naravnoIzvorno postao Mobyy
)
![]()
Evo ovako...dok sam imao 7610 konstantno sam tražio i lutao po stranicama za novim programima i forumima...tako sam se i tu regao jos davno...ali sam se kasnije zasitio symbiana (makar sve najbolje o njima) i presao na "dummy" phone...ali SIGURNO cu se kasnije vratiti na symbian...
Da ne skrenem s teme...uglavnom...naisao sam na jako dobar forum koji jos uvijek postoji i tamo ima stvarno hrpa ljudi koji konstatno stalno obogaćuje forum sa novim programima i igrama sa S60 i S90 symbian phonove ( ali i ostalim sitnicama, video, audio, mp3....)
Da ne duljim....forum je stran i na početku vas pita za jezik (odaberete English naravno) i morate se registrirati...tada je bilo besplatno ja mislim da je i sada je nisam baš na tom forumu budući da nemam symbian više...uglavnom morate imati tu stranicu na popisu MUST HAVE... jer uostalom tamo sam sve i nabavio za svoju 7610...
www.bahrainmobiles.com![]()
Pitanje o brigi za programe
ps. slobodno kliknete vagu ispod mog nicknamea![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ja sam ti kliknuo.![]()
Tako je bahrain mobiles-tu ima dobrih stvari za Symbiane, čak su mi poslali mejl za obranu Muhameda. LOL
Bez zezanja, dobra stranica. Sad nemam ni je Symb, pa ne mogu provjeriti jesu počeli izdavati aplikacije za novu verziju Symbiana?![]()
evo opalija san ti i ja klik!! heheheh
posto san jos novi u ovome svemu dobro ce mi doc i ovo!! hvala
iman jedno pitanje zanima me koliko vas zeli kupit nokiu N80
tj. ko ce je sve uzet!!
gle ako je cijena super, onda će svi uzetIzvorno postao vedran/st
![]()
...manje je više...
Bookmarks