na str 4 vec imas to postanoIzvorno postao dziggy
na str 4 vec imas to postanoIzvorno postao dziggy
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
evo moze jedan savijet kupiti N80 u svercera ili u ducana zna li ko od prilike kakva bi mogla bit cijena u svercera!! imali ko iskustva sa tim svrcerima i kad bi nokia N80 mogla bit kod njih ako u mobisa dolazi za koji tijedan!
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=226
A kod švercera bi trebala biti možda tjedan, dva prije nego u Mobisu.
reci mi ako buden isa u kupovat u svercera kupovat cega se triban bojat i di me sve moze zajebat!!!! sta da prvo gledam a da budem siguran da cu kupit mobitel ispravan!! nisan nikad ima symbianca pa se ne kuzim u to a i nisan nikad kupova u svercera??![]()
.......šta ja znam, nisam nikad kupovao od švercera pa nemam baš nekog pojma.
......Bojati se onoga čega se inače bojiš kad kupuješ na crno. Ništa posebno. Isprobaj jel radi na tvoju karticu, da nije kodiran i malo pročačkaj po menijima, uslikaj sliku s kamerom. vidi jel ima memorijsku karticu, CD..............kabel....punjač......
I pitaj za garnaciju...
znaci mobitel ka mobitel!!!![]()
a ovo za garanciju neznan kako cu se dogovorit jer kad nazoven svercera NPR. iz banka kojeg nikad nisan vidija i on mi kaze imas 1 godinu garancije i on ode ca a ja ga nikad vise ne vidim!!! i eto ti garancije!!
Bookmarks