dao bog da ti se riječi obistrinile.pozdrav
Izvorno postao frish-KI
...zašto bi opće bio skuplji mob, pa ja mislim da će biti jeftiniji od n90 makar je bolji po funkcijama....
dao bog da ti se riječi obistrinile.pozdrav
Kad svi pričate o cijeni, kolika se cijena (realna) očekuje u RH.
ha čuj u njemačkoj ti je cijena na početku za one koji ga hoče rezervirati oko 650eura a kod nas bi mogla doseči i 1000eura poznavajuči lokalne patriote i firme koje bi na kratki period okrenule tisuče kuna u svoj džep.
Nema sanse da bude 1000€, vjerojatno negdje izmedju 5500 i 6000kn u Mobisu, 500€ na crno.
Testis unnus, testis nullus!
da nema stvarno šanse da bude 1kE, to možda prvih tjedan dana, kao i moto v3, ali realna cijena za takav mob je 3500-4000kn kao i za ostale....Izvorno postao mrcina
da možda za godinu, čisto sumljam da će takva cijena bit u početku, bilo bi super best buy
Mislim da ce kod nas kostati oko 5000kn, mozda koju stoticu manje, ali na crnjaka ce brzo doci na 3000kn, ako ne i manje! Nije to neka posebna strojina!Izvorno postao Vex
...also known as El'AnDrA...
Ljudi, zna li se kad ga možemo očekivati. Meni ovo razdoblje od Božića pa do sada razdoblje "kiselih krastavaca". Sve nešto pričamo, respredamo, a ono niš.
Zašto bi bilo? Ako se jedan Sony Ericsson W800i, koji je jeftiniji od nadolazeće N80, može kupiti samo u nekim centrima, onda sumnjam da će jednu N80 imati u svojoj svakoj trgovini i bit će sigirno preko 3.500 kuna i to na ugovore u određenoj Tarifi...Izvorno postao Vex
@frish-KI Šta znaš, možda će je biti i u Emeceti po manjoj cijeni, al ziher sam da će joj cijena biti bar 4.5 milje.
@mobyy Ma kenjaju ovi iz Nokie stalno s tim odgodama. Neg daju ber jednom jedan mobitel na vrijeme, ili nek se fakaju.
Wlan, 352*416 ekran, 3MPX kamera, v.3 s60 operativac.... Meni se cini kao 'posebna trojina'Izvorno postao andro2001
A sto se cijene tice, iz tvojih usta u Bozje usi! Makar sumnjam da ce brzo doc na 3k kn u Oglasniku.
Na neku emisiju sam cuo da ce cijena bit 500eura, a po meni najjaci telefon do sad
Zadnji uredio Undead : 21-02-2006 u 17:17
Izvorno postao _King_Illidian_
Istina, prava je sreća da si ti svoju N91 uspio dobiti Kojih godinu prije nego što će izaći
....![]()
Kad će? Zna li tko?
Prati nokia support site i kad se tamo pojavi support za određeni model, računaj kojih mjesec, ili malo više do dana dolaska na police
Zasad još nema ni N80 ni N91, a bogami ni E serije.Code:http://www.europe.nokia.com/nokia/0,,96,00.html
Izvorno postao marko6630
Je, je, ali dok n80 izade nece to biti nista posebno, a iako ima 3Mpx nije to kao kod n90 i njegove optike.
Brzo ce pasti cjena u to sam siguran!
Evo, većina forumaša je jedva očekuje, a ti već o tome da će izgubiti na cijeni...Izvorno postao andro2001
Naravno da neće biti N90 optika, ali bit će mrga.
Samo da ne iščekujemo Godota.![]()
Koja je svrha nekoliko strana postova u kojem stvatko iznosi svoje (većinom subjektivne) prognoze oko izlaska i cijene? Ja je ne vidim...
U pravu si!
debata oko cijena ? kalkulacije i tješimo se i nadamo normalizaciji?
neznam za opravdanost dužine teme ali znam da ju je mobis( N80) testirao i da su u servisu oduševljeni ali da sam ja razočaran jer mi na N70 nisu uspijeli promijenit soft a ostavio sam je danas ujutro u 8h
kažu za N80 da s nekakvim slušalicama zvuči kao disco pa eto da i to vidimo ali kažu i da neće prije 2.kvartala-ebiga danas mi se dešavaju samo sranja pa nisam još i to moro saznat
abdbda
Q2??? Ma ovo je vec presmijesno... Cijela ta N serija se sastojala od mobitela od kojih ti curi slina kad su bili NAJAVLJENI, a kad izadju, vec ce se utopit u prosjecnost. A bit ce super ako ovu N80 vidimo prije ljeta...
Tako će i biti. Već vidim ljetni dvobroj neka od naša 2 magazina s N80 na naslovnici...
Slažem se s Markom6630.
A, ovo 2. kvartal, budu li odužili kao s n91, evo nam n80 na jesen!
Što već radi kod njih ako izlazi tek u drugoj polovici godine? Ova borba za prevlast na tržištu se pretvara u farsu... Baš kao što marko6630 veli, najavljuju ih kao prekretnice u industriji mobilne telefonije, a kad ih napokon izbace na tržište, neće se više ničim posebnim isticati...
u mobisu kazu da oni ocekuju pocetak prodaje n80 u 5 mjesecu ove godine...
to je sve sto znam
maraschino - PTICICA
Bookmarks