E baš fino, onda očekujemo jedan kratki user review.Po mogućnosti sa slikicama i screenshotovima. Jel tako narode?
Neću izlijetati, da me ne uhvatite za riječ, ali najvjerojatnije DA!
Imao sam među prvima 6630, pa tamo davno 6210...
Vidim na netu, odlična mašina!
E baš fino, onda očekujemo jedan kratki user review.Po mogućnosti sa slikicama i screenshotovima. Jel tako narode?
Aj, nešto ćemo se dogovoriti. Bit će to onako "Seljački review" pošto sam "picajzla" u nekim (čitaj svim) stvarima.
Zato mi se donekle i sviđaju Eldarove recenzije jer je čovjek izgleda teška picajzla...
Ja sam zva onaj nokia regional broj i priča sa likom koji je testira n80 i kaže da je mobitel prva liga i da će do petog miseca biti u ponudi diljem Hrvatske tako da je moguće da dođe i u toku četvrtog miseca
P.s. dobia sam več jednu ponudu za n80 i n92 iz Francuske još prije par dana, ako je naručim mogla bi doći za koji dan...ali nisam siguran radi li se o prototipu pa nebi rađe riskira, trebalo bi provjerit
To se traži EldareIzvorno postao Mobyy
Najviše volim subjektivne rivjue, konkretne stvari, dobre i loše strane, bez velikog mudrovanja.![]()
Sad sam gledao fotke na e-Bayu. Pa to je n70 malo modificirana...
Iza fotić (iako je 3Mpx), potpuno isto izgleda kao na n70, prednja strana je gotovo ista s n70, a prema slikama, ima li n80 osvjetljenje tipkovnice?Možda se ne vidi jer ga mob sam isključi-vjerujem da je osvjetljenje bijele boje (ona plava na n70 mi je prenapadna)...
I, tako ja razmišljam...
Malo puno modificirana n70: 2x veća reza ekrana, Symbian 9, wifi, 3MP kamera... I bez onog debilnog poklopca za kameru. Samo se baterija čini slabom, al vidjet ćemo...
Osvjetljenje se ipak čini plavo ( http://www.astel.be/IMG/jpg/Nokia_N80.jpg )
Zadnji uredio Hrc : 26-03-2006 u 19:09
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Izvorno postao Hrc
E, a meni je to bezveze. Poklopac za kameru (provjereno, na mojoj 6680) stvarno dobro štiti kameru... Mogli su, ako već ne poklopac, nekakvu zaštitu stavit.
Testis unnus, testis nullus!
Kako kome. Malo sam prčkao po 6680 i taj poklopac mi se zgadio odmah, škripi ko blesav... Ali štiti kameru, to da
Da, kamera je preizložena, nema čak niti ono gumeno oko kamere (kao na 6630).
Valjda imaju dobro obrazloženje, odn. valjda neće biti bespotrebnih ogrebotina...
Ima udubinu, ali...
E, i ovo plavo osvjetljenje mi je bezveze. Ljepše i smirenije (dostojanstvenije) mi izgleda bijelo.
a jesi li zaboravio veličinu i izgled
Izvorno postao Hacker
Ma, ne brijem na veličinu mobitela. Ustvari i nije prevelik. Ima jedna slika usporedbe s n70, jedan do drugog na All about Symbian. Veća jest,ali opet ne neugodno velika.
Veća? Tko, što? n80 je malo manja od n70 (sklopljena naravno), ali deblja je ziher. Evo slike: http://www.allaboutsymbian.com/image...ries/N80-4.jpg
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
Pa po slikama jest malo deblji, ali oprošteno mu zbog visoko razlučivog ekrana, 3Mpix fotića (ej ljudi!) i općenito slide-mehanizma koji je, a vidjet ćemo klima li se...
http://www.mobile.si/album/data/1214...a_N80_1052.JPG
Kaj mislite, čemu bi mogao služiti ovaj mali "roščić" ispod samog fotića? Prva asocijacija mi je bila da ima neku zaštitu, ali nema mjesta za nekakav pokrivač.
Za makro čini mi se
niko me nemoze vise obradovat nego cafe mobil (Naravno NOKIA) ekipa evo upravo san procta topic i drzin u ruci 6000 kn nadan se da ce upast N80 cim prije!! momci hvala na informacijam ako ko jos sta saznan neka pise
@ drug mile - skupija san ih kume !!!!
da cujem misljenja sta van se cini koja van je lipsa crna ili siva kombinacija?
meni osobno crna ali mislim da cu je tesko nabavit ili mozda necu
http://www.mobilmania.cz/Files/Obraz...0live2//17.jpg
http://www.mobilmania.cz/Files/Obraz...0live2//16.jpg
evo ih oba dva u dvi boje
Zadnji uredio vedran/st : 31-03-2006 u 17:31
u potpunosti se slazem s tobom tribalo je slozit bar nekakvu zastituIzvorno postao marko6630
It has to start somewhere it has to start sometime what better place than here what better time that now!!!
je rage99 je dobro rekao to je za Makro-mod snimanje, tj izbliza snima a da ne bude onako mutno, (vidi se po onom malo cvijetiću:bunny: )
May the Force be with you.
Da, to je za tu svrhu. Ajde, lijepo iako ne bi bilo loše da je zatvarač kamere, jer je izložena samo tako. A, ako je malo "jače" prisloniš, mogao bi i ovaj "roščić" puknuti.
Vidio sam, postoje dvije izvedbe-crna i srebrna. Crna je bolja samo zato jer se packe prstiju neće vidjeti inače mi nije baš nešto, odn. precrna je.
Mislim da neću kupovati n91 nego baš ovo "čudovište", svakim danom mi zazubice sve više rastu.
Slažem se s Markom 6630, onaj poklopac na n70 ili 6680 je užas ali služi svrhi.
Izgleda da su odustali od stavljanja bilo kakve zaštite na n80 jer su se opekli na n70 i njenom škripanju.
Vidim na dosta mjesta ljudi spominju baš tu neugodnu škripu (na nekim stranim forumima).
Ljudi, s kolikom karticom dolazi, zna li se? Sad bi mogli napraviti tipično u Nokijinoj maniri pa staviti karticu od cca 128MB, a na veće bumo pričekali.
Mobyy ja mislim da nisu stavili zaštitu kao na n70 jer bi bila još malo deblja a i ima klizni mehanizam dako da to sve skupa nebi ljepo izgledalo ali svakako su mogli nešto drugo izmisliti.
Kartica je od 128
Pa, dobro "klizni mehanizam" odn. zaštita kamere je relativan pojam. Pogledajte kako su to riješili Japanci na njihovom p990 (rotiranjem).
128MB kažeš? Toga sam se i pribojavao. Što možeš sa 128MB, danas???
Bookmarks