E sada ce Mile visiti u T-mobile svaki dan![]()
mile jesi otišao na taj post i vidio što je tamo a inovator ti je rekao samo koliko skoro nije precizirao.
E sada ce Mile visiti u T-mobile svaki dan![]()
Kul! Nemaju ni jednu iz "N" serije, ali će zato odmah dobiti N80... Ahm...
Ajd, mašala. Samo da to "skoro" ne bi bilo kao N70 u Vip-u.Izvorno postao Inovator
Da, odma ga kupujem od njihIzvorno postao RAUL
I još ako je brendiran na T-mobile.
![]()
samo da ih zajebeš,ali pitanje što veliš na unloker
Izvorno postao RAUL
moramo mu kupiti dobar štrik da ga može izdržati
Jel vi to mene zajebavate?![]()
FYI nemam namjeru kupit N80. Čekam N95 ili kako će se već zvat.
E brate onda ces se nacekati jedino ako nemas nekog rodju u Minkenu:bunny:
Nema frke. Ionako sam mislio promijenit N70 kad navrši godinu dana, a tada bi se ovaj već mogao pojavit.Izvorno postao RAUL
Nekako mi i ta N80 "baca" na N70, samo malo izmijenjena. Moglo bi i kod nje biti škriiip, škriiiiiip...
svarno če ti trebati dobar štrik dok buš tako dugo visio u t-comu zbog mobača
Da li je to 'uskoro' tjedan, dva ili mjesec, dva? Ja se samo nadam da kad dodje u T-Mobile, da ce uskoro doc i u Oglasnik...
Testis unnus, testis nullus!
Izvorno postao Drug Mile
koliko mi je čovjek rekao, vrlo uskoro.
sutra ću se vidjeti s njime, pa ću imati više info
inovator ti si iz bjelovara ako tamo stiže veoma uskoro kad bu tek onda stigao u zagreb ili ga več imaju ali ga nedaju dok ne skupe dovoljno komada pa da puste u cijeloj hr odjednom.
Ova je dobra! Nisam do sada čuo da Mobis "skuplja" mobitele kako bi ih pustio u opticaj!
"N80 danas se pojavila na slovenskom tržištu..." (ovo sam sad izmislio)- Kad će ovakva obavijest osvanuti na ovom forumu...
I od kud bi uopće nabavili N80 kad još ni izašla nije? Uostalom, tih mobitela će biti sigurno mali broj komada kad se radi o skupom uređaju... Možda ga čak neće ni biti za kupiti osim u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku...Izvorno postao mrcina
Evo linka sa eBay n80 u prodaji za 3 dana![]()
ali mislim da je neki lažnjak.
http://cgi.ebay.co.uk/UNREALEASED-BL...QQcmdZViewItem
to su prototipi.
Nakon što dođe u Lijepu našu.Izvorno postao Mobyy
Što će, prvo u Hrvatsku, pa onda u Sloveniju? LOL
Tako je bilo u zadnje vrijeme. N90 i N70 su stigle kod nas prije nego kod njih. Mislim da je razlika bila nekih 2 tjedna.Izvorno postao Mobyy
Kako Pervan kaze; nije ni cudo da je N90 kasnila u Sloveniju, morali su preselit dio populacije da naprave mjesta za stotinjak tako velikih mobitela...
Testis unnus, testis nullus!
Nisam znao za ovo, ali je hvale vrijedno. Znači prije u RH nego u dio EU. Lijepo!![]()
znaš li ti kolika je to cifra 600 funti,pomnoži sa oko 12 kn ispada 7200kn iliti skoro pa 1000 eura.ili je netko lud ili mu smrde noge,tko zna odkud je frajer,morti škot pa me nebi čudila ova cifra.
Bookmarks