Ja isto imam VIP tarifa 0 pretplatu već skoro godinu dana(uzeo sam je čim je došla) i to mi se nikada nije dogodilo.
uglavnom, primjetio sam, s obzirom da racun od vipa placam od 15-15 u mjesecu, kad udjem u novi interval placanja od 15-15 drugog mjeseca, VRIJEME POZIVA mi se vrati na 0 (nulu)!!!
dali je to moguce da mi iz vipa naprave ili mi je mozda neka greska u software-u? ma nece bit greska jer mi se to nije desavalo kad nisam imao pretplatu. dakle desava se samo od kad sam na pretplati VIP tarifa 0...
cudno...![]()
Ja isto imam VIP tarifa 0 pretplatu već skoro godinu dana(uzeo sam je čim je došla) i to mi se nikada nije dogodilo.
mislim da je ipak stvar telefona. Mislim da na zbirno vrijeme poziva operater nemože utjecati.
dobar grah daleko se čuje
jasno sve ostaje zapisano u telefonu,oni nemaju veze sa time...ja koristim app df minutes koja nadgleda broj/vrijeme/količinu dolaznih/odlaznih poziva,gprs promet,sms poruke i slično pa eto ako netko koristi symbian a monitoring ovih stvari mu je bitan
pa povezao sam to s centrom VIP-a jer mi je to uvijek na prijelazu u novi racun! od prvog dana kad mi se naplacuje novi racun, UKUPNO VRIJEME ODLAZNIH POZIVA se brise i counter je na = (nuli)!!!
fakat cudno!!!!
fakat cudno..to nisam jos nikad dozivio niti cuo..to mora a je nesto s telefonom.Izvorno postao sodom
@sodom, ajd mi poslaji taj minutes. ok?
sodom: nemam instalacije,sa dotsisa je potraži tamo
Zadnji uredio sodom : 30-01-2006 u 23:42
...a na kojem mobu - 6030 ili E720...Izvorno postao igl
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
E720, 6030 ne koristim...
Bookmarks