Nema.........
da li ima 6630 active standby
DUKE II CMGSN
Nema.........
Testis unnus, testis nullus!
A šta mu je to???Izvorno postao ljevi
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Onih 5 ikonica na zaslonu mobitela koje postaviš za brži pristup pojedinoj funkciji. Uvedeno s Nokijom 6680.Izvorno postao Vuki
Kopija standbya sa Windows Mobile uredjaja, precaci za npr. imenik, kalendar... , kalendarske obveze i sl. na ekranu. Active standby imaju i imat ce svi Nokiini symbiani od 6680 nadalje, te nova s40 od 6270.Izvorno postao Vuki
EDIT: Dok ja pisem, Mobyy me preduhitrioNadam se da ne smetaju dva odgovora!
![]()
Testis unnus, testis nullus!
AAAAAA to je kao kada ja na 6600 stavim GO TO na desnu tipku!!!
I pomoću AppMan-a stavim gomilu Shortcut-a.
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
E mešto slično tome samo što na zaslonu imaš 5 ikona koje ti služe kao shortcuti na win-u
ne razumijem što će ti active standby,kad imaš 6 kratica,4 smjera joysticka-a i 2 ispod ekrana?
Zadnji uredio guzda : 30-01-2006 u 03:38
zeemax
Istina. Čak mi se čini brže pristupiti na način koji ima 6630 nego preko Active desktopa.Izvorno postao guzda
Radi toga, jer ti odma ispod piše šta je u kalendaru u todo listi. Ne treba ništa pritiskat, sve je odma vidljivo. Super stvar. Ima i neka emulacija toga za starije modele, mislim da se zove Active desk ili active today.
ali ti programi su nastali puno prije active standbyja ,tako da nebi reko da su emulacija istih![]()
Ima programcic pod nazivom "SmartphoneWare.Best.Desk.v1.03.S60.SymbianOS" na DotSis-u. Ova verzija je za N6600, ali ju jos nisam isprobao... Uzivaj
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Whatever, služe istoj svrsi. Možda su se u Nokiji ugledali baš na te programeIzvorno postao sodom
![]()
prije bi reko da su maznuli ideju windows mobile-u![]()
To je definitivno, uvidjeli su nedostatak, a ovi "emulatori" su možda ubrzali proces![]()
ova tema sto se mene tice moze se zatvorit jer sam kupio 6680.
DUKE II CMGSN
Bookmarks