Mislim da je to super cijena. 9300 nema wlan, ali ako ti to ne treba, 9300 je bolji izbor.Izvorno postao ljevi
evo mislim si uzet neki od ova dva moba.
jel imate iskustava s nekim od ovih mobova.
prednost 9300 je sto je manja i puno laksa i ima hscsd?sta je to?da li je to modem?da li vrijedi 9300 s garancijom malo rabljena i ful ocuvana oko 2300kn...
pliz pomozite jer cu vjerojatno sutra vec uzet neki od ta dva
DUKE II CMGSN
Mislim da je to super cijena. 9300 nema wlan, ali ako ti to ne treba, 9300 je bolji izbor.Izvorno postao ljevi
Testis unnus, testis nullus!
pa ne treba mi ali bi ga mogao koristit
DUKE II CMGSN
Sve ovisi o tome posto mozes dobiti 9500. Mislim da je 2300kn za 9300 super ponuda, ali ako mozes dobit 9500 za nekih 2500-2800 kn, onda bih uzeo 9500. I ne znam koliko ti je velicina mobitela bitna. Meni osobno to nikad nije bio nekakav faktor, al tebi mozda je.
Testis unnus, testis nullus!
pa je zato jer ga nosim iskljucivo u djepu a laksi je 50 grama.jel znas sta je hscsd
DUKE II CMGSN
ja misli da je to služi za prijenos podataka nešto kao GPRS samo šta je malo brže 57.6Kbit/s ali mislim da tu uslugu naši operateri ne podržavajuIzvorno postao ljevi
HSCSD- high speed circuit switched data
Zadnji uredio rage99 : 29-01-2006 u 18:05
High-Speed Circuit-Switched Data (HSCSD) - u Hr ne radi tako da ti to nije bitno. Imaš EDGE za prijenos podataka i to je to.
dobar grah daleko se čuje
e jel mi moze netko malo pojasnit i taj edge
DUKE II CMGSN
http://en.wikipedia.org/wiki/Enhance..._GSM_Evolution
Uglavnom to ti je brži prijenos podataka od GPRS-a
EDGE can carry data speeds up to 236.8 kbit/s for 4 time slots (theoretical maximum is 473.6 kbit/s for 8 time slots)
e hvala ti skyward.sad znam jos jednu stvar vise ali necu uzet niti jedan od tih mobova tako da ova tema moze u smece.
DUKE II CMGSN
...eto, ali ova tema neće u smeće nego ću je samo lijepo zatvorit...Izvorno postao ljevi
![]()
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks