Kada u settingsu biram onim slajdom koliko će mi memorije biti ram a koliko kao storage kad stavim na neku vrijednost u mom slučaju da mi storage bude oko 5 mb, a ram oko 25 mb i pritisnem na ok, on mi vrati automatski na srednju vrijednost, ne želi mi zadržati moj odabir.
Ili nekad mi i zadrži moju odabranu vrijednost, ali nakon nekog vremena opet je stavi na srednju vrijednost(znači njemu slide bude na sredini)
Molim pomoć!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Zadnji uredio Skyward : 29-01-2006 u 18:48
Onaj slider ti je ionako vise sminka nego ozbiljna stvar. Zasto sminka? Zato jer OS automatski koristi memoriju ovisno o zatjevima pojedine aplikacije. Npr. ako tebi pise da imas 12 Mb RAM-a u funkciji Storage-a i 12 Mb u funkciji program memorije a ucitas neku zahtjevnu aplikaciju (najcesce igra) koja treba 20 Mb za pokretanje i izvodjenje, OS ce si automatski uzeti dio RAM memorije koja sluzi kao Storage. Upravo zbog te gluposti je slider izbacen iz novih Windowsa (WM5) i sve se svodi pod jednu memoriju.Izvorno postao sstrizic
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
Super, dobro je to znati!
Samo da naprave verziju WM5 za Compacta i to cudo cu vjecno imati!
Old school: Siemens M35, Motorola V500@V600, Nokia 7250, Motorola A925, SE P900, SE T610, Motorola MPX200, Motorola MPX220, Motorola V3 Black
Now: MDA Compact@i-Mate Rom 1Gb MMC
Ma ne budi ludIzvorno postao sstrizic
![]()
WM 2003SE je daleko najbolji PPC OS na trzistu. I to ne govorim bez veze jer maximalni broj aplikacija radi na njemu, a i puno je brzi nego WM5. Za 3-4 godine bude mozda WM5 bolji, ali za sad se treba drzati WM 2003SE.
"Captain, could I play some jazz?"
"Make it soul, No. 1"
Bookmarks