nadimak mi je zec
nadimak mi je zec
Nadam se ne zbog ušiju...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ma kakvi mobiteli, trebe se pale na skutere i motore. To je ono kaj njima treba. Jučer (bez skutera) si jadnik, sutra (kad dođeš sa skuterom pred školu) trebice ti maltene sjedaju u krilo. A bilo bi bolje da se pale na mobitel - jeftiniji je (puf, kako koji) :-))
tagtag.com/izzycool
Ali možda padaju na vibru... pa tko ima jačuPoslao: Worf
Ma dajte, kad se dobra cura upecala na mobilni?![]()
maraschino - PTICICA
ma neeeeeeeeee, zato sto karam ko zec!Poslao: dmi
Nadam se ne zbog ušiju...![]()
![]()
Prebrz si?Ne brini, nije to nista strasno, sve je to u glavi...
![]()
@Mystique, jel moguce imati previse samopouzdanja (ne mislim bahatosti i prepotencije), nego, ono znam sto sam kakav, sam i toga se ne sramim (mada sam uglavnom savrsen) ?Meni se cini da mu cure bas zbog toga i vole
![]()
sta si imo istih problema?Poslao: gog
Prebrz si?Ne brini, nije to nista strasno, sve je to u glavi...
![]()
Nope.. Nego, ti to mene zaozbiljno pitas na javnoj grupi?![]()
To je osjetljivo pitanje,mislim kada samopouzdanje prelazi u bahatost i prepotenciju.Ljudi uglavnom ne vole da se netko nečime razmeće.Ako si posve zadovoljan sobom i to se vidi na tebi,ali ne namećeš nikome da te takvime prihvati ili ne činiš nikoga namjerno inferiornim zbog toga(nisu svi sigurni u sebe) onda je to definitivno plus.Drugi ti mogu biti privučeni kao magnetu a da pojma nemaju zaštoPoslao: gog
@Mystique, jel moguce imati previse samopouzdanja (ne mislim bahatosti i prepotencije), nego, ono znam sto sam kakav, sam i toga se ne sramim (mada sam uglavnom savrsen) ?Meni se cini da mu cure bas zbog toga i vole
![]()
![]()
![]()
![]()
Cuo sam da od svih ljudi koje upoznas u zivotu, 20% ce te bezuvjetno "voljeti", 20% te nece podnositi, a na misljenje ovih ostalih 60% mozes utjecati. Istina ili ne? Misli, jel to u psihologiji kao recimo pitagorin poucak u matematici ili jo to netko bubnuo tek tako?
p.s. moram priznati da me ljudi dozivljavaju malo bahato, ali to samo dok me ne upoznaju...
Bilo bi dobro da postoje poučci u ovome čime se bavimo,onda bi bilo puno manje gnjavaže s time što je točno po kojoj teoriji.Istina je da je nemoguće da ćemo se svidjeti baš svim ljudima koje smo ikada upoznali.Isto tako,nekima ćemo biti simpatični i skroz dragi na prvi pogled.
Ali,uglavnom ono kako ćemo doživjeti osobu određuje prvi dojam(to vrijedi samo kod poznanika,prijatelji se ipak bolje upoznaju s vremenom) što je žalosno,ali nam otvara mogućnost iznimno dobre prezentacije zbog čega će osoba imati relativno dobro mišljenje o nama čak i kada nam ponašanje ne bude baš tip-top,ili ako se upoznajemo s nekim na posebno loš dan,kasnije će nam trebati puno više truda ako želimo da osoba stekne drukčiju sliku.
Uglavnom,nema nekih brojki koje određuju kako će nas ljudi doživjeti ako se sami ništa ne potrudimo.Mišljenja se stalno mijenjaju,kako dobra tako i loša.
uh, ovdje smo zašli malo dublje u psihologiju...
nije moje područje
maraschino - PTICICA
Mystique, wellcome back. Halo efekt je zeznuta stvar, dobrog čovjeka može baciti daleko nazad samo zato što prilikom prvog predstavljanja nije bio 100% fit a opet nekog kretena može lansirati samo zato što smo naletjeli na njega baš na onaj dan (pojavljuje se često ko i Helijeva kometa) kada se ne ponaša kao kreten.
Ovdje je jako upotrebljivo i korisno što češće se sjetiti Vanjinog signa.
Bas je dobro kada je netko malo bolje upucen u ovo područje pa iako se ja trudim ne koristiti stručne nazive odmah skuzi o čemu zapravo govorimPoslao: miško
Mystique, wellcome back. Halo efekt je zeznuta stvar, dobrog čovjeka može baciti daleko nazad samo zato što prilikom prvog predstavljanja nije bio 100% fit a opet nekog kretena može lansirati samo zato što smo naletjeli na njega baš na onaj dan (pojavljuje se često ko i Helijeva kometa) kada se ne ponaša kao kreten.
Ovdje je jako upotrebljivo i korisno što češće se sjetiti Vanjinog signa.![]()
![]()
![]()
![]()
Bookmarks