Oni kao iskusni feministi će se oglušiti na pozive jer image se teško stiče...
Usput jer tko gledao onaj filmić što kruži netom kako crnkinja mlati nafiksanog frajera cca 5 minuta (Filipović je nula prema njoj)...![]()
Oni kao iskusni feministi će se oglušiti na pozive jer image se teško stiče...
Usput jer tko gledao onaj filmić što kruži netom kako crnkinja mlati nafiksanog frajera cca 5 minuta (Filipović je nula prema njoj)...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
ne di ga ima za skinuti?
Nema ljutnje.Poslao: Ivica
Ja samo molim da se ne naljute Mobyfan-ica i Mystique, ma to samo mi dečki malo brijema ovdje gdje nema reprekusija i konzekvenci za izgovoreno:
To mi samo sebi mislimo, a zapravo vama curama želimo biti sve što mislimo da od nas očekujete, a mislimo da očekujete sve što mi sami očekujemo od nas samih, a ako nismo TO onda ulijećemo velikom brzinom u samofrustriranje i nema nam pomoći, pa se vadimo na vas cure!![]()
![]()
![]()
![]()
Pisala bih i prije da sam mogla do kompa(pa di su baą ti ispiti naąli biti u 6.mj...?!).Samo ľelim reći da ima puno cura(golema većina) koje kod dečka traľe jedino samopouzdanje i sigurnost u ono ąto prirodno je(takav drastično iskače iz gomile).Ne traľe se nadljudski herojski podvizi,neprestana dokazivanje ljubavi stvarčicama ąto vode u bankrot ili maratonske turneje u krevetu svaku noć.Sitnica svako malo je dovoljno da pokaľe paľnju, sex ponekad vrhunski,ponekad opuątajući ili divlji,nekada prosječan ili na brzinu(znate jako dobro da se uvijek ovi oblici izmjenjuju) ali da se cura uvijek osjeća kao da je jedina i nema te koja će se smatrati zapostavljenom.One cure kojima trebaju ne znam kakvi statusni simboli zapravo i nisu ono ąto bi itko mogao trpjeti duľe vremena,bez obzira na to koliko zgodne ili sexy bile.
Svaka čast, točno je tako kako je Mystique napisala.
Bože, kako pametan čovjek s malo riječi puno toga kaže, Mystique ti bi mogla biti Oracle ovog našeg Foruma, postavljaš nam kriterije po kojima ćemo tražiti ljubavi svojih života!
Kad kritiziramo žene ovdje, kritiziramo sve ono što ti nisi, jer želimo žene koje su ono što i ti-normalne i zbog toga tako rijetke.
![]()
Keyword: samopouzdanje............kako ga steći, sačuvati i kako ga kod drugih prepoznati. Šta osjećamo kad smo sreli osobu za koju mislimo da je samopouzdana? Ima teme za tri foruma. Mystique, daj nešto lakše.
Da u pravu si,o tome bi se moglo dugo raspravljati,a i tko je rekao da je lako?I sama se ponekad uhvatim u razmišljanjima o svemu za što smatram da bi na meni moglo biti bolje,to je ljudski,ali u cjelini,znam svoju vrijednost i nadam se da se to i vidi,a isto tražim i kod dečka.
Rad na poboljšanju samog sebe je jedna od najvažnijih čovjekovih zadaća jer se time vrlo očito pokazuje briga za ostale ljude. Da li znam svoju vrijednost? Mislim da ne ili bar da nisam siguran u nju, to neznanje ili nesigurnost je generator svih aktivnosti kojima je cilj unaprijeđenje samog sebe. Sada već elokvencija dolazi do punog izražaja jer svaka krivo odvagnuta riječ odvlači od teme.![]()
mudrijaši
@coma , sorry neću više majke mi
Tipičan komentar manje uspješnih (ako se tako mogu izraziti)...Poslao: miško
ne jebu momci nego novci!
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
vjeruj, nemora biti!
Viki vjeruj mi niti sam ja to izmislio niti sam mogao provjeriti (sirotinja po defaultu), ali priznat ćeš da po tom pitanju novci teško mogu odmoćiPoslao: viki2win
Tipičan komentar manje uspješnih (ako se tako mogu izraziti)...![]()
Malo smo ublažili riječi, ha?Poslao: viki2win
Tipičan komentar manje uspješnih (ako se tako mogu izraziti)...
No slažem se s Miškom da novci sigurno ne mogu odmoći... pogotovo ak se namjeriš na neku missicu u malo mondenijem noćnom mjestu (tipa Tantra u Zgbu i slično...)
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Imao sam lijepih uspijeha kod sponzoruša po horoskopu, ali je vrlo kratko trajalo, ono-poigrale su se s mnom, bio sam im interesantan kratko vrijeme ali su onda odlučile nastaviti svoju potragu.
Da je bilo love ko' što nije imao bih već djece s nekom gradskom kraljicom, ovako ništa.
A svakoj sam bio srce dao.![]()
kaj nikom nije palo napamet iskoristiti takve i onda ih izvrijedjati ko stoku!?!?!
E al da bi se uopće našao u mogućnosti da ih iskoristiš treba ti početni kapital.![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Navodno u RBA imaju povoljne nenamjenske kredite......![]()
odlično!![]()
Evo ti ga na sad!Nema me par dana i vidi vragova,odmah u banke po kredite....![]()
![]()
![]()
![]()
Drago mi je da ste odmah prepoznali dobru ideju.![]()
"A kiss on the hand can be quite continental,
But Diamonds are a girl's best friend.
A kiss may be grand
But it won't pay the rental
On your humble flat,
Or help you at the automat"
![]()
trebas se praviti da imas kapital, i sve nabrzinu obaviti!
Zec fora...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bookmarks