Dali ti nije zgodno napraviti BACKUP kartice na PC??
Ekipa, imam jedno važno pitanje.
Prodajem svoju 6630 i kupujem n70. Sad, problem sam vidio još kad sam imao n90,kad sam ubacio svoju MMC 512MB u n90, ona je prepoznavala neke aplikacije na kartici, ali ih nije htjela pokrenuti.Istovremeno je pokazivala u Stanju memorije kartice- 495MB (dakle full).
Ne kužim zašto je ipak čitala podatke, a de facto "ne prepoznaje" da su podaci na MMC.
Pitanje-mogu li ikako spasiti podatke s MMC (stare) i prenijeti ih u n70? Pošto ću do tad prodati 6630, neću moći išta prebacivati direkt s moba na mob. Imam dosta dobrih aplikacija i MP3-ca, kartica je puna skoro 400MB. Bilo bi mi žao izgubiti te podatke.
Hvala vam.
Dali ti nije zgodno napraviti BACKUP kartice na PC??
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Pitam zbog toga što sumnjam da se može baš sve backupirati na PC? Ili može?
Imam čitač kartica, ali ne nalazim instalirane aplikacije...
Ja recimo koristio ili PC Suite for Nokia 6600 ili BT uspješno pravim backup svih informacija na mmc kartici kod svoje njoke!
Uvijek imam backup da ako se zeznem s neki programom ili slično da mogu sve odjednom vratiti a ne jedno po jedno.
Vjerujem da svi programi baš i neče radit zbog drugačijega FW na mobitelima.
George Eliot
Meni je bitno da ih imam, a ako će ih mob odbaciti nema veze, nabavit ću nove verzije programa.
Problem je što trenutno imam samo MMC, bez moba i mogu gledati samo ono što Cardreader pokaže.
Jedan mi je frend savjetovao da napravim na PC-ju folder,u nj kopiram karticu "kakva jest",a onda da je formatiram i kopiram folder u MMC.
Iskreno, strah me da ne izgubim sve podatke. Mislim, ne bi mi bilo prvi put, ali ovdje imam neke materijale od prije 14 mjeseci...![]()
Pa ja sam upravo na taj način kako ti je frend savjetovao radio preko card readera i sve u jedan folder a kada vračaš pazi da vratiš SADRŽAJ foldera ali ne i sami folder!!
Nikada nisam imao problema tako da od mene imaš pozitivnu za taj način.
George Eliot
Frend ti je dobro predložio. N90 ni ti trebala prepoznati gotovo sve podatke s MMC-a.
ja sam za vrijeme korištenja 6680 imao potpuno spremljenu karticu na kompu a poslije s N90 nisam mogao koristiti te podatke osim što je muzika u potpunosti bila sačuvana a kako je ona i bila glavna na kartici sve je prošlo ok
abdbda
ABD, stari, o tvojoj N90 sam i govorio. Dok sam je imao, nije htjela čitati podatke ove MMC koja je bila u 6630. Pa po tome sudim da će se isto ponašati i N70.Izvorno postao abd
A, ništa, probat ću to s folderom pa kopirati. Daj Bože da uspije.
copiraj sve na tvoj pc i sve je ok.
Bookmarks