hvala. ovo ce mi pomoci, samo je izgleda problem sto se meni ne javi New hardware, ne vidim ga ni pod my computer. kad spojim kabelom mob i komp cuje se samo bip i nema nista vise. ulaz sigurno radi jer prepoznaje mis i usb stick.
da li treba mozda nesto u mobitelu podesiti...
USPJELA SAM. puno hvala exotica ! ovaj link mi je najbolji za pim--- jer on nudi da sam biras ove com, na ostalim mi uopce nije nudi mogucnost izbora.
prvo mi uopce nije htio ucitati mob ali nakon 15 risetanja kompa je uspio. sad sam tako sretna. trodnevno zivciranje je zavrseno
Pozdrav,imam E370 i nikako ne mogu instalirati USB drivere.Drivere i PC Studio sam skinuo sa Samsungove stranice koje je već netko naveo.Najprije sam instalirao PC Studio,a zatim USB driver.Zatim sam priključio kabel u komp,pa u mob.Pojavio mi se add new hardware wizard i nakon nekoliko pritiskanja next,pojavila mi se ova slika http://img164.imageshack.us/my.php?i...ntitledph8.png
.
Ukratko,traži me da izaberem mjesto gdje se nalaze driveri i ja izaberem ili u dokumentima gdje sam skinuo drivereili u local disku c gdje su instalirani,a tamo nema ništa.
Molim vas pomoć!!!
Bookmarks