pa ocito ti PIMS nije prepoznao mob, i vjerojatno ti pise da je mob OFFLINE.
probaj instalirat i taj USB driver, mozda proradi, jer ja sam ga svaki put stavljao... ako ne, javi pa cemo probat nesto drugo iskemijat!
pa ocito ti PIMS nije prepoznao mob, i vjerojatno ti pise da je mob OFFLINE.
probaj instalirat i taj USB driver, mozda proradi, jer ja sam ga svaki put stavljao... ako ne, javi pa cemo probat nesto drugo iskemijat!
ej ljudi, pitanjac: s pc studiom 2 i nešto radi normalno i prepoznaje, a s 3 neće ni čut da mob postoji!
ima ko kakvu ideju?
i btw. kak se prebacuju igre na mob i di bi se mogle nać?
tnx
(ak već postoji takva tema slobodno me ubijte)
Meni sve radi super s PC Studiom 3 i BT-om... Doduše tek nakon što sam pokrenuo serial connection u Bluetooth Places i onda pokrenuo Studio... Takav postupak sam naučio s nekim starijim mobitelima i uvijek pali... Apsolutno sve što nudi studio mi radi... A najvažnije mi je bilo importiranje outlook kontakata što je prošlo bez problema i prebačeni su na mobitel bez ikakvih gluposti...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Vidim da se na forumu vodi dosta stručna polemika te sam se odlučio da potražim pomoć od stručnih forumaša. Imam dva (supruga i ja) Samsunga C 100 i S 500 koji mi eto skoro tri godine besprijekorno služe. Međutim problem je u povezivanju istih preko IR porta s odgovarajućim softverom. Da budem precizniji, S 500 i njegov Easy STUDIO ver. 1.0. odrađuju posao bez problema. Muke mi zadaje C 100 koji ne mogu konektirati preko njegovog Easy GPRS ver. 2.1.8. softvera. Dotični dvojac odbija suradnju ako je soft instaliran na particiji koja ima SP2 doinstaliran na XP-u. Kada na Easy GPRS spojim S 500 (čiji to nije soft) sve radi osim prikaza nekih kolona iz imenika jer je to neodgovarajući program za njega. Imao sam jedno vrijeme manevre sa svim mogućim kombinacijama i postigao prihvatljiv rezultat. Na hardu kreirao particiju s XP-om bez SP2. Tamo (na toj particiji) C100 i njegov soft Easy GPRS rade bez problema. Međutim, sve se seli na laptop gdje nisam i nemam namjeru kreirati pomoćnu particiju. Malo sam bio preopširan ali sam se trudio da problem shvate oni koji mi mogu ili žele pomoći. Dakle postoji li neka druga caka da se upogone C 100 i Easy GPRS pod Win XP sa instaliranim SP2. nadam se da će mi netko moći ili barem pokušati dati zadovoljavajući odgovor. Hvala.
Pozdrav svima
imam E770 i nesto me zanima
kako ukljuciti web sesije na njemu i koji su kodovi na njemu
slicni onima koje ste vec napisali
e da koji je kod kad se uparuje s drugim uređajem preko bluetootha?
moze li mi neko dati link da skinem PC studio? ...treba mi hitno
imas na samsungovoj web stranici...Izvorno postao MemoM
Izvorno postao Sator
onaj koji ti postavis
Evo i ja imam isti problem kao maraccc. Dakle, prije instaliranja bluetooth drivera (laptop mi ima integrirani bluetooth) sam instalirao PIMS 2.0 i u settingu mi je osim IrDA-e nudio još bluetooth portove od COM5 do COM15. Nakon instalacije bluetooth drivera (prvo onih koji su došli s laptopom, a kasnije i sa najnovijih skinutih s neta) u settingu je kao način spajanja PC-a i moba ostala samo IrDA. Iako mi se u control panelu stvorila nova ikonica u kojoj imam popis bluetooth COM portova koji su aktivirani. Naravno, prilikom otvaranja PIMS-a mi javi istu poruku kao i maraccc-u:Izvorno postao igl
CANNOT OPEN THE PORT AND THIS PROGRAM IS SWITCHED IN OFFLINE MODE.
AFTER, TRY TO SVITCH IN ONLINE
Mob sam bez problema povezao na Dial-up nakon ukucavanja PIN-a na mobu i kompu. Čak sam s programom MOBILedit uspio skinuti slike i melodije s moba na desktop, ale ne i natrag!? No, to je druga priča. Dakle, bluetooth veza definitno funkcionira, ali očito nedostaje još ono nešto.
Slijedilo je deinstaliranje svega (PIMS, bt driveri), pa instal redom - bt driveri, PIMS, Dial-up. I ..... opet isto!
Dakle, radi se o tome da je odabran krivi port...Izvorno postao leo4
Koliko se ja sjećam dvojka je radila na način da se prvo morao mobitel s bluetotom preko serial porta a tek onda je proradio program, a koji je port treba pronaći pod Advanced Configuration od bluetooth softwera, nakon toga Client Applications i tamo se očita port
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Ja imam problem s tim,jer uopće mi neda da izaberem nakojem je COM-u spojen uređaj. Ta stavka je prazna i nemogu je promijenit.
Jel iko u čemu je problem.?
Bookmarks