Ej ljudi pomoć... Kada hoću otvorit studio. Neće mi prepoznat da je mobitel spojen na USB?
Instalirao sam sva tri programa sa CD-a
MOLIM POMOOOOĆ
jer mi je prijenos podataka na komp vrlo bitan zbog posla
Ej ljudi pomoć... Kada hoću otvorit studio. Neće mi prepoznat da je mobitel spojen na USB?
Instalirao sam sva tri programa sa CD-a
MOLIM POMOOOOĆ
jer mi je prijenos podataka na komp vrlo bitan zbog posla
Ja ne znam jesam li ćorav il šta al nigdje ne nalazim opciju kako prebaciti java igrice i programe u mob (konkretno D900). Imam taj program PC studio i mogu prebacivati sa kompa u mob i slike i glazbu i video al javu ne.
Pomagajte![]()
molim pomoc glede D-600...imam instaliran pc-studio i spaja sam se preko USB-a i sve je funkcioniralo ok do neki dan...sad mi ne prepoznaje mob...instalira ponovo ps-studio a nece ide...na mob u USB postavkama sam proba sve 3 postavke a isto neide...u postavkama za USB ima,modem,mass storage i pictbridge i na koju treba postavit?Mislim da bi moglo bit do moba ali nisam siguran...
Imam Samsung SGH-E250, te sam ga spoio na PC Studio preko Bluetooth-a.
Ocitava mi ga i mogu stavljat stvari na njega ali mi ne očitava microSD karticu koja je umetnuta u mob.
Na postavkama sam stavio da je kartica vidljiva proko Bluetooth-a.
Molim za pomoć.
Hitno.
Unaprijed hvala.
Zašto mi Samsung PC Studio ne prepoznaje mobitel? Riječ je o d900i. Kako sam prebacivao igre na Samsung (prateći upustvo koje sam pronašao na ovom forumu i uspješno prebacio), sada mi PC Studio ne prepoznaje mobitel, pokušao sam restart, ugasit-upalit mobitel, reinstall programa, drivera, ali neće.
Zna li ko kako bih mogao napraviti?
Eh sad imam novi problem. Naime, reinstalirao ja Windows (formatirao tacnije) i snimio drivere i pc studio ali neće da mi prepozna, je li potrebno prvo drivere pa pc studio snimit ili kako da uradim? ...
Pojavi mi se nešto (kad spojim kabal i mob)
Welcome to Scanner and Camera Wizard
PictBridge....
Zadnji uredio Cartman : 24-11-2007 u 14:13
sorry ali nemogu nać di skinit pc studio 3 ili easy gprs,hvala
Svaki put kad uđem u Samsung pc studio, na svakoj ikonici mi piše : the phone is set to FDN mode.
Molim vas da mi netko kaže kako da to maknem, jer mi u ništa ne želi ući.
Hvala !
Imam problem sa D500, on se poveže sa kompjuterom, ali ga progam ne može prepoznat, stavim i dobar serial port, bluetoothom povežem, zna li netko u čemu je probelm
Bookmarks