Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 796

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Bodovi: 30.046, Nivo: 42
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao smogovac Pregledaj post
    ipak je kod ps3 problem u cijeni,a ne u tome da ne radi kako spada...
    Medu ostalim stvarima. PS3 ima BR, WiFi, HD video, HDD i milijun ostalih stvari dok se na Wii-u mozes samo igrati (i jos neke sitnice, no nemaju veze sa hardverom).

Rezultat: oko 8.7 milijuna prodanih Wii-a i 3.7 milja prodanih PS3.

@ manijak

Imam mp3 player velicine kutije sibica koji u ducanu kosta otprilike koliko i 2 GB kartica za PSP a ima 2 GB kapaciteta. Zasto bi nosio cijeli PSP u dzepu samo da slusam glazbu, jer je definitivno prevelik i nemocan.

Ne bi niti malo bilo glupo da se mozes samo igrati, jer bi onda kostao 900 kn i sigurno bi bio efikasniji nego ovako. Sto mi znaci video kad ga moram konvertati? Sto mi znaci glazba kad je toliko velik da se ne da nositi u dzepu?

Stvar je bezveze... Zato sam ju i prodao. Nintendo prodaje INOVATIVNE konzole sa kojima se radi samo ono za sto su i namjenjene, a mozda i nesto drugo, samo da cijena nije visa. Dok Sony ubacuje sve sto stigne i ne radi nikakve inovacije.

Ajd pogodite zasto ljudi jos uvijek cekaju u redovima za Nintendo DS i Wii, a PSP i PS3 skupljaju prasinu na policama?
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    Nijedan?
    Operater
    T-mobile,Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    Medu ostalim stvarima. PS3 ima BR, WiFi, HD video, HDD i milijun ostalih stvari dok se na Wii-u mozes samo igrati (i jos neke sitnice, no nemaju veze sa hardverom).

Rezultat: oko 8.7 milijuna prodanih Wii-a i 3.7 milja prodanih PS3.

@ manijak

Imam mp3 player velicine kutije sibica koji u ducanu kosta otprilike koliko i 2 GB kartica za PSP a ima 2 GB kapaciteta. Zasto bi nosio cijeli PSP u dzepu samo da slusam glazbu, jer je definitivno prevelik i nemocan.

Ne bi niti malo bilo glupo da se mozes samo igrati, jer bi onda kostao 900 kn i sigurno bi bio efikasniji nego ovako. Sto mi znaci video kad ga moram konvertati? Sto mi znaci glazba kad je toliko velik da se ne da nositi u dzepu?

Stvar je bezveze... Zato sam ju i prodao. Nintendo prodaje INOVATIVNE konzole sa kojima se radi samo ono za sto su i namjenjene, a mozda i nesto drugo, samo da cijena nije visa. Dok Sony ubacuje sve sto stigne i ne radi nikakve inovacije.

Ajd pogodite zasto ljudi jos uvijek cekaju u redovima za Nintendo DS i Wii, a PSP i PS3 skupljaju prasinu na policama?
    mislim da se u redovima ceka i za ps3,a nintendo wii,svaka im cast za inovaciju,ali prije 3 godine postpuna inovacija je bio psp.

Super-forumaš Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2005
    Mobitel
    Nokia E71
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    36
    Bodovi
    30.046
    Nivo
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Manijak Pregledaj post
    mislim da se u redovima ceka i za ps3,a nintendo wii,svaka im cast za inovaciju,ali prije 3 godine postpuna inovacija je bio psp.
    Krivo, za PS3 se gotovo nigdje ne ceka u redovima, u SAD-u kao i kod nas, vecina PS3-a skupljaju prasinu na policama.

PSP ne nosi nista inovativno, sve to je bilo videno i prije.
    Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
    www.gadgethive.com

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jun 2007
    Mobitel
    Nijedan?
    Operater
    T-mobile,Tele2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao rospaya Pregledaj post
    Krivo, za PS3 se gotovo nigdje ne ceka u redovima, u SAD-u kao i kod nas, vecina PS3-a skupljaju prasinu na policama.

PSP ne nosi nista inovativno, sve to je bilo videno i prije.
    eh kad je izlazio cekalo se,a ja ne vidim po ducanima da se stoji u redu da bi se wii ili enki nintendo ili xbox kupio.

a psp ja mislim da je inovativan bio prije 3 godine jer ne znam koja je konzola ovo sve imala i da li je uopce postojala konzola portable.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Playstation 2 - ugradnja čipa
    By Krompirko in forum Igre
    Odgovora: 25
    Posljednji post: 13-11-2011, 18:31
  2. PlayStation Portable
    By muras in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 109
    Posljednji post: 20-09-2005, 20:03
  3. Portable Mozilla Firefox
    By Šile in forum Internet i zaštita