zato jel je na akciji,no ova cijena umd-a je "prenapuhana"
za tako visoku cijenu bi reko da je kriv sony,algoritam tu ne igra neku ulogu...
Koga se uopce moze kriviti za te cijene UMD filmova, Algoritam ili Sony hrvatska? Bas sam i ja jucer primjetio. Pa svugdje po vani su UMD filmove 25-30% jeftiniji od istih DVD izdanja. A kod nas?
DVD filmovi u prosjeku kostaju od 100-150kn.
A btw, Spiderman 2 DVD u istom tom Algoritmu kosta 79kn na dva diska i pun klinac dodataka...
zato jel je na akciji,no ova cijena umd-a je "prenapuhana"
za tako visoku cijenu bi reko da je kriv sony,algoritam tu ne igra neku ulogu...
Ma znam da je akciji, ali svejedno DVD filmovi kostaju do 150kn, a malo vise pruzaju od UMD formata.
Po logici cijena vani, UMD filmovi bi tu trebali biti po 100kn max.
a teško da će ta cijena ikada kod nas biti....a idem malo wipeout igrati...
Ma stvar je konkurencije. I DVD i su bili skupi dok MoreComics i veliki centri nisu spustili cijene.
Nego, daj mi reci kakav je Wipeout? Se isplati uzet? Ima duga ucitavanja?
Trebam dvije izabrat i nisam ziher koje, Wipeut, Ridge Racer, Golf i Medievil.
Wipeout je u početku OK, ali mislim da brzo dosadi...golf je super, ali je prilično težak...za ove dvije ostale ti ne znam, osim po pričanjima...
Da sam na tvom mjestu, uzeo bi Medievil i Golf...
Bom Chicka WahWah
imao sam na tjedan dana wipeout,igra je skroz ok,zabavna,učitavanje je ko i na ridge raceru kojeg trenutno igram
A kakva je grafika? Čuo sam da je lošija nego na PS2...
Bom Chicka WahWah
u kojoj igrici? obje imaju odličnu grafiku i mislim da možemo očekivat sve bolje i bolje kako to inače biva,nemogu ti dat konkretnu usporedbu jel u doticajem sa ps2 sam bio prekratko, no po logici ako ih pokreče isti procesor a psp radi na manjor rezoluciji sve bi trebalo bit jasno.
Thanks.
Joj, jedva cekam da mi dodje PSP.
Bar jednu moram uzet koja ce bit igriva dulje vrijeme, kad ju i zavrsim.
Zato se bojim uzet Medievil jer kad ga predjem, kaj onda. Voznju bar mozes uvijek piknut.
Onda uzmi Wipeout, Fired Up, Ridge Racer...te igre uvijek možeš igrati...
Bom Chicka WahWah
igro sam fired up demo, koji je na wipeoutu i nikako ga nebi preporučio
Ja sam ga malo igrao i čini mi se onak OK...a zakaj misliš da je tak loš? Mislim da je OK za one koji vole taj žanr, tipa Twisted Metal, Vigilante i sl.
Bom Chicka WahWah
ma pikni si od vkosalca neki nogač,jer lik ima na prodaju bar 30-tak igra,tj. onih kojih nema kod nas...nogač, šica i takve gluposti će ti uvijek biti ok...grafika je bolja nego na prvim igrama na ps2,a bit će bolje još,dvd filmovi izgledaju bolje neg na mojoj telki,a o zvuku da i ne pričam..
u demou mi kamere i upravljanje nije najbolje riješeno pa me to malo smetalo,najvažnije je isprobat pa donjet odluku.Izvorno postao PhytoSculpt
i meni se fired up ne svidja ni najmanje,a ne svida mi se ni wipeout.....imam jos ridge racer koji je genijalan i metal gear ac!d koji je isto super!!
evo da obavjestim zainteresirane da je došao downgrader za psp (na verziju1.50),radi 100% provjereno (uključujuči mene),
link: http://www.psp-hacks.com/2005/09/27/20-downgrader/
čitajte uputstva,korap ko korak i problema neče biti
a žaš si to napravio,ima li to neke prednosti?
prvo sam se htio uvjerit da radi,ova je verzija fwa podložna piratluku i na njoj rade ove ljepe stvari: http://www.psp-hacks.com/downloads.php
e sad,dopisivo sam se sa članom gp foruma i on kaže kako igra igrice za psp,navodno je skinuo burnout,mgs acid i one rade,nemoj me ništa pitat kako jel upravo surfam od stranice do stranice i pokušavam sve to pohvatat.
kad saznaš ,provjeriš,javi-kaj da i ja to napravim dal mogu neš sjebat?aj kad češ imati vremena aj mi tu napiši kak da to točno napravim,jer vidim da puno rulji nije uspjelo
pronašo sam nešto što bi svima trebalo biti od velike pomoči
http://www.psp-tutorials.tk
@smogovac ,pročitaj tutorial za downgrade
btw. tek sam sada siguran da kupnja pspa nije bila uludo potrošen novac :-)
i šta nam to donosi,neke igrice,programe kaj??
i igrice i programe
A full feature UMD emulator allowing you to launch (your own legit back up) ISOs off your memory stick directly from the PSP menu.
dakle da bi igro psp igricu kolko sam skopčo,potrebna je verzija fwa 1.50 na koju je moguče programom tipa Xploit staviti emulator (po volji i igrat igrice),ja sam to uspio sa nes emulatorom i pokrenuo sam nekoliko igara za nes (nakon što sam skinuo i ubacio romove),i sad pretpostavljam da igranje psp igara ide tako da ti skineš "legit back up" kojeg je netko napravio i staviš ga na memory stick i preko emulatora pokrečeš igru.
sad je psp kao n-gage samo ''mrvicu'' bolji:-D
disco,primjetio sam da voliš emulatore,samo kao prijedlog probaj donkey kong odigrat sa namještenom slikom preko cjelog ekrana (snes) osječaj je fenomenalan makar nisam kupio psp da bi igro emulatore ali eto kako te situacija prisili:-)
Bookmarks