koliko ja znam zasad još ne postoji emulator za dos.
imam jedno pitanje. dali se mogu DOS igre pokrenuti na PSP-u...
.....cute but psycho.....
koliko ja znam zasad još ne postoji emulator za dos.
Kako se pokrecu igre koje stavim na karticu. Citao sam upute i sve me je to malo zbunilo.
ovako, npr. NFSU ti zauzima kojih 200MB, možda malo više, dok GTA bi ti zauzimao oko 1GB, tako da bi bilo dobro da uzmeš karticu od 2GB koja ti dođe kojih 1500kn, što i nije tako skupo kad vidiš šta bi sve mogao staviti na nju..
na rapidshareu je kao što je rečeno ograničeno samo 47MB dok na megaupload ima granicu 250MB, ali sporije skida..
npr. na rapidshareu meni skida 30-40kb sa DSL-om, dok na Megauploadu 10-20, tako da se više isplati Rapidshare..
kad skineš sve djelove neke igrice onda kreneš extractirati..
PS, ako netko ima par skrinšatova neka mi pošalje ili ovdje nek nabaci, jer si ja tek mislim kupiti PSP, pa me sve zanima, i dobro bi dođšao jedan ukupni dojam..
hvala..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
imaš na netu brojne review-e sa detaljnim fotografijama svega što bi te moglo zanimati,samo proguglaj malo
tražio sam ali nisam našao neki baš konkretni u kojem je detaljno opisano, pa aj mi daj neki link da malo vidim, i baš me zanima kakav je NFSU..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
kreni od prvog posta ovog threada![]()
kako to da je cijena tako skočila, i misliš li da će pasti do 2 mjeseca..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
i kako se piše neki tekst, npr. dođem na ovaj forum i kako da pišem i ostalo..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
cjena je uvjek odnos tipa 100$ - 100eura za europsko tržište i onda još neki postotak za naše tržište
pisanje je komplicirano i iritantno,na slici možeš vidjeti tipkovnicu, a sa kursorom tipkaš po "tipkama" kao kad pišeš sms
stavio sam negdje u threadu i sliku dodatne tipkovnice koja bi te lišila ovih muka.
evo,live snimka tipkovnice
![]()
šta je ti imaš, ili??
koliko košta, i mogu li se povezivat sa nekim mobitelima preko IRDa..
ako je prava cijena 100 eura, onda je postotak 300% za naše tržište??
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
nema je još kod nas za kupit
tipkovnica se spaja na usb, psp ima irda ali još ga niti jedna aplikacija ne može koristit,znači opcija je otvorena za budučnost
ovo sa $ i e ,sam samo naveo kao odnos cjena kad je tamo 250$ u EU je 250e
a bi li se isplatilo uzimat preko eBaya??
vidi ovo: http://cgi.ebay.com/New-Sony-PSP-Val...ayphotohosting
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
neznam,to moraš sam prosudit.
Ja bi ti preporucija ako vec zelis kupovati psp da ga kupis u algoritmovom ducanu.
Jeste li vidjeli da ako neka igra ima virus na sebi i ti je stavis na psp da ti ga dozivotno pokvari. Kako izbijeci viruse na igrama?
Evo vam narode pa skidajte.
Sve igre koje postoje za PSP.
http://www.sneakerkreeper.com/downloads.php
http://www.xbox-modders.net/PSP/gamez.htm
samo da napomenem da je ove linkove posto jedan član na drugom forumu, i thread je "izdržo" par minuta nakon čega je maknut zbog svog sadržaja (što ovdje neče biti slučaj:-)
ps. car koristi tipku edit umjesto da stavljaš dva posta zaredom
Ja sam se nasao u pravo vrijeme na pravome mjestu.
P.S
Ovo sa dva posta za redom je bilo slucajno jer kada sam napisao prvi post slucajno sam naletio na ove nove informacije.
Jesu li dobre stranice.
sve su te igrice na rapidsheru,megauploadu ili file factoryju,tako da se ne razlikuju od onih koje je bronth posto koje trenutno sve rade.
Vidim da na ovim stranicama što sam ja dao ne rade sve igre za skidanje. Jesi li ti pokušao skidati?
P.S.
Koliko ti imaš igara u .iso file.
vidio sam da su linkovi nepuozdaniji od onih koje je bronth stavio pa sam odusto odmah u početku
skinuo sam 5 igrica od jučer no što to znači ako ih ne igraš jel tako![]()
rade samo neke
Cellmapper - crowdsource karta jačine signala mobilnih operatera
Jeli ti sodome imas neku MS karticu. Ja za sada nemam, ali mi je u planu 1gb.
Ja cekam da netko skine što vise igrica pa da ja to kupim od njega. Ja nemam adsl pa ne mogu skidati.
jedan tip u burzi prodaje ove igrice za 60 kuna, a software s kojim se igraju igrice sa memori kartice košta 200kn, pa mi sad recite tko je ovdje normalan..
igrice ne rade, i skoro sve su na File Factory i File Front, a vidite ovo:
ovaj tip mi liči na Hamdiju iz Big Brothera..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
to u burzi ti je porez na budale....
Bookmarks