pronašo sam nešto što bi svima trebalo biti od velike pomoči
http://www.psp-tutorials.tk
@smogovac ,pročitaj tutorial za downgrade
btw. tek sam sada siguran da kupnja pspa nije bila uludo potrošen novac :-)
pronašo sam nešto što bi svima trebalo biti od velike pomoči
http://www.psp-tutorials.tk
@smogovac ,pročitaj tutorial za downgrade
btw. tek sam sada siguran da kupnja pspa nije bila uludo potrošen novac :-)
i šta nam to donosi,neke igrice,programe kaj??
i igrice i programe
A full feature UMD emulator allowing you to launch (your own legit back up) ISOs off your memory stick directly from the PSP menu.
dakle da bi igro psp igricu kolko sam skopčo,potrebna je verzija fwa 1.50 na koju je moguče programom tipa Xploit staviti emulator (po volji i igrat igrice),ja sam to uspio sa nes emulatorom i pokrenuo sam nekoliko igara za nes (nakon što sam skinuo i ubacio romove),i sad pretpostavljam da igranje psp igara ide tako da ti skineš "legit back up" kojeg je netko napravio i staviš ga na memory stick i preko emulatora pokrečeš igru.
sad je psp kao n-gage samo ''mrvicu'' bolji:-D
disco,primjetio sam da voliš emulatore,samo kao prijedlog probaj donkey kong odigrat sa namještenom slikom preko cjelog ekrana (snes) osječaj je fenomenalan makar nisam kupio psp da bi igro emulatore ali eto kako te situacija prisili:-)
a ne svida mi se snes emulator jer je spor,daj mi reci koji ti koristis,ja sam ih skinuo par?
jel znas mozda di ima neogeo emu koji radi,a i gba!zasad mi radi sega emul ko metak super kristalna slika zadovoljavajuci framerate.....i nes,malo zamuljana slika al ok....i onaj doom engine(cDoom)
ovo je ključna rečenica zašto sam napiso post prijeIzvorno postao disco
isprobo sam 10 tak romova za snes počevši sa super mario world da vidim fps ( 60 btw:-)
onda sam preš na brzi mortal kombat koji radi odlično,brzina sve, killer instinct ,on mi je malo zadavo problema ali u opcijama se da "ukrotit" pošto su mu opcije zbilja obilate (u ljevo pomakneš "miš" i podesiš) a donkey kong je posebno iskustvo
evo link kojeg ja koristim: http://www.psp-hacks.com/downloads/snes9xTYL-0.2c.zip
probao sam taj punoooo je bolji od ovog koji sam ja koristio...navodno je neki noviji al je spor ful!HVALA
hvala bogu, vise i ja mogu igrat igrice........
.....cute but psycho.....
ima frend 20 igara na serveru. pokreću se sa nekim loaderom. ja se još premišljam dal da kupim. treba mi barem 2 gb kartica,a ona sama dođe ko psp. kad je uopće naprave.![]()
jel igrao netko colin mcrae rally? vidio sam da ga ima u algoritmu. i ona u 'vigilante 8' stilu mi se čini ok. igrao tko? kad će gran tourismo izać?
Zadnji uredio niten : 30-09-2005 u 08:47
Fastloader se zove program preko kojeg se pokreču igre za psp koje se ubacuju u iso formatu,igre je več sada lagano nabaviti jel su se raširili p2prima
kartica od 2gb je napravljena,(sonyjeva) a možeš i naručit san diskovu 2 gb karticu,mislim da je cjena 1100kn.....ali pitanje zašto,jel igre za psp su veličina od 400-550 mb (kolko sam vidio da ima najviše medievil)
zato što mi treba i mp3 player,a colin mcrae rally i gran tourismo će morat stalno bit na psp-u.![]()
koliko mu traje baterija kad slušaš mp3ce?
sodom kakve su ti igrice te kaj možeš sada igrati??
od 6-8 sati,ali moram te upozorit da je pomalo nespretan za nošenje u đepu a ako ga misliš koristit kao mp3 player trebat če ti zaštitna kutijaIzvorno postao niten
igre moje rane mladosti,super nintendo igrice ...rade glatko i zadovoljan sam time,stvarno je zabavno,ali skupljam lovu za memory stick jel ipak želim igrat psp igreIzvorno postao smogovac
relativno kužim postupak downgradea,ali daj mi objasni kak do emulatora i ak se to pokreće
Smogovac, zašto prodaješ PSP, nije valjda da si razocaran?
link za emulator ti je gore,njega odzipaš i dobiješ dva foldera koja smjstiš u psp/games i tada ti se u games meniju prikaže ikona od emulatora koju pokrečeš,a romove ubacuješ u jedan od ta dva folderaIzvorno postao smogovac
no kako konan kaže,zašto ga prodaješ?
danas sam bio u algoritmu od novog "materijala" imaju 3-4 nova filma,koncert od maidena (rio),3-4 nove igre od kojih mi se "urezo" u sječanje mg acid koji košta vrtoglavih 525kn,sramota.
525kn je rjetkost da koštaju i igre za normalni PS2...pa nisu normalni, stvarno...rekli su da će igre biti 350kn, osim od EA čiji naslovi stoje 450kn...
Pošto još nema pirata za PSP, to je zbilja skupa igračka i čim vidim cijene igara i filmova, sve me više odbija da ga kupim...
Bom Chicka WahWah
kako nema? pa šta ne radi ona iso+ loader kombinacija?
Radi to bez greske,ja koristim to 100 na satIzvorno postao niten
![]()
navodno radi,no ja nisam u prilici to isprobat jel nemam memori stick velikog kapaciteta a prije 2 dana mi je otišla matična pa sam bio prisiljen bacit se u neočekivani trošak:-(
dakle uz ovu sliku komentari su nepotrebni,samo me zanima jedno,kako če izgledat "psp svijet" kroz recimo godinu dana
evo i diskusije sa jednog foruma:
http://www.psphacks.net/forums/viewtopic.php?t=6599
it shows that there IS a hardware modifacation needed to get this to work, but it's only a faceplate replacement (which they include in the kit)
Zadnji uredio sodom : 10-10-2005 u 15:32
kako pomocu psp-a procitati mail u wc-u........![]()
![]()
http://www.i-hacked.com/content/view/195/62/
Resistance is futile. You will be assimilated!
Da li netko zna ili prepostavlja da li ce cijena PSP pasti za novu godinu ili ce se kod svercera prodavati za male pare.
Bookmarks