jedva čekam subotu, jer idem na INFO sajam, i Tmobile ima svoj kutak gdje ćeš se moči igrati na 8 PSP-a i 8 PS2..
jedva čekam da ga osjetim u mojim rukama..
jedva čekam subotu, jer idem na INFO sajam, i Tmobile ima svoj kutak gdje ćeš se moči igrati na 8 PSP-a i 8 PS2..
jedva čekam da ga osjetim u mojim rukama..
******www.media-project.org******
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
Granice ne postoje za one koji ih ne vide...
Još nikada nisi držao PSP u ruci. To ti nije ništa posebno. Prva dva-tri dana ti bude zanimljivo, a kasnije ti dosadi jer nemaš što igrati. Ja jedva čekam kada cu si kupiti 1gb karticu, pa igranju nikada kraja.Izvorno postao Bronth
I samo da usput spomenem da mi je danas stigao Spider-man 2 na umd-u.
izgleda da je taj film stigo svima osim meni (registraciju sam obavio 17.09)
Ja sam se registrirao prije 10 dana i danas ujutro mi je stigao. Film je zakon.
Ako ti ne dode mogu ti ga ja posuditi.
gledo sam film,no hvala ti svejedno.
pa valjda sam naglasio da ga nemam i da se ugrijavam za njega..
sad bi mi trebao memory stick od par gigabajta jer kad budem na sajmu budem puno toga skidao..
tako je meni i bilo sa mojom njokom, kupio sa 512MB, i kasnije ništa..
prvo sam bio sav zapaljen za mobitel, a sad služi da odigram koji yeti sport ili da napišem SMS ili nazovem..
no znam da PSP neće biti takav, zamisli igraš NFSU bilo gdje, ludo i hvališ se usput..
vrijedi li iznajmiti na tjedan dana za 150kn..
tip daje PSP sa svom opremom, jednu original igricu, ima i GTA liberti city..
i još daje igrice na memory kartici, oko 2-3 igrice ovisi koje izabereš..
pošto sam ja od njega iznajmio prije koje dvije godine PS2, vjerujem mu, ali da li se stvarno isplati uzeti za toliko para, i možda ga čak budem nagovorio da mi da dvije ili čak tri originalne igrice na UMD-u..
koje igrice preporučate a da su dobre..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
treba ti "ms od par gigabajta"
postoji od 1gb i od 2 gb (jedino hg spot sam vidio 16xxkn )
na prolječe dolazi ms duo pro 4gb
glede iznajmljivanja se definitivno isplati jel ja svoj nebi davo na "posudbu" za taj iznos
od igrica uzmi definitivno gta jel se on trenutno nemože pokrenut nikako na ilegalan način
ma mislio sam na USB memory stick, kužiš..
jer kad tamo dođem najvjerojatnije ću ići nešto skidati..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
USB memory stick,a kako ga misliš povezat sa pspom?!
da nam ovo otkriješ učinio bi milijune ljudi jeko sretnima![]()
ma mislim na taj USB, ali kad budem na sajmu bi najvjerojatnije skidao te PSP igrice i stavio ih na USB i potom kući na komp, kužiš..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
mislim da ti ne kužiš...nemoguče je povezat memory stick sa pspom, zasada je jedini način da se proširi memorija ms duo pro kartica zato jel psp posjeduje usb slave a ne usb host (znači veza je jednosmjerna)
znam i to, ali bi mi trebalo za sajam USB memory stick jer ću negdje sjesti i dobro zagrijat stolicu i skidat sve i svašta..
ne kažem ja da bi mi to išlo u PSP, ako bog da još bolje, nego si mislim skidati stvari s neta za PSP..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
trebo si odmah tako napisat,nesporazum.
@Bronth
Moja preporuka je:
Ako si vec toliko zagrijan za PSP najbolje bi bilo da ga kupis novoga u ducanu. Jer u ducanu dobijes garanciju i siguran si da ce valjati. I ako budes imati koji mrtvi pixel mozda ti ga s garancijom zamijene.
Ja nikada nebi uzeo MS od 2gb je je uzasno skup. 1950kn dode novi PSP, a sama kartica 16xxkn.
Ako budes imao puno igara u iso fileu molim te javi mi pa se mozemo dogovoriti da mi prodas neke. Nemoj sada da cijena bude ogromna (moze nako prijateljski)
@Sodom
Jeli imas ti koji mrtvi pixel?
jedan u samom donjem desnom kutu ,neznam kolika je tolerancija da bi garancijom mogo dobit novi uređaj (mora pisat negdje u papirima)
Ja imam isto samo jedan malo lijevo od sredine ekrana i svijetli bijelom bojom.
Tek sam ga nedavno vidija. Meni on nesmeta jer ga skoro i ne vidim. Ako tebi smeta mogu ti dati link da skines neku animaciju koju pokrenes na psp-u pa u 66% slucajeva taj ce ti se pixel popraviti, a moguce je da ti se jos neki pokvari kada pokrenes tu animaciju.
Moj prijatelj je imao oko 10 mrtvih i svi su mu se popravili tom animaciom.
napravio sam to več,nije pomoglo,ali moj piksel se nalazi u samom kutu (da biram nebi ga bolje mogo smjestit)![]()
Ja jos nisam to napravija.
Sto mi ti preporucas? da napravim to lil ne?
odluka je na tebi.Ako te ne smeta kao što si reko ostavi kako je.
Jeli netko zna da li se moze prominiti maska na PSP. Nije mi losa stara, ali bi htio neku s grafitima. Mislim samo na prednju masku.
Vidi sam da neki likovi prodaju za 100kn neke skinove za PSP, jeli netko zna o cemu je rijec.
Jeli ova kartica moze ici u PSP.
U hgspota dode 714kn. Full dobra cijena
Zadnji uredio Car : 11-11-2005 u 21:25
...prijatelju, to je cijena za Memory Stick SONY 1 GB - znači obična kartica, niti PRO niti DUO... slika je pogrešna, ili je pogrešno napisano...Izvorno postao Car
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...inače, ovo je PRO DUO koja može ići u PSP - http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=15710 ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
skinovi su ti ko futrolice za mob,a imas i maskice,zasad samo vani i kostaju od 30 60us$..kolko sam vidio maskice su sve jednobojne....
imaš u Pevecu za 650 kuna karticu od 1GB..
IMPOSIBLE IS ONLY WORD!
ovu sandiskovu ja koristim,platio sam je 699kn u vemilu,nisam požalio
Bookmarks