Pozdrav braci komsijama,
Dakle imam jedan problem, a vidim da je ovo jedini Yu forum koji je bas onako okrenut svim vrstama telefona..
Moj problem je u tome sto ne znam da li mi je aktiviran GPRS..? Posto moja mreza Mobilna Srpske (www.gsmms1.com) daje 6 mjeseci besplatno koristenje GPRS-a ja sam se naravski prijavio. E sada, ona simpaticna gospodjica iz Call centra mi je javila da ce to brzo ukljuciti, ali ja nesto ne vidim da to fercera. Kako da znam da li su ga ukljucili? Posto imam e-mail nalog kod Srpskih Posta "Teol" imam sve namjesteno za gledanje poste sa telefona, ali kada odaberem "send & receive" on se konektuje 10-ak sekundi pa kaze "connection failed".
Moje "konacno pitanje"je: Da li postoji neki znak na displayu kad je gprs ukljucen? Prema onome sto sam ja namjestio trebalo bi biti u redu, ali jel mi M.S. to aktivirala? Nigdje ne pise GPRS ili slino kao kod mog proslog telefona c55.
Zivjeli i Hvala!

je: Da li postoji neki znak na displayu kad je gprs ukljucen? Prema onome sto sam ja namjestio trebalo bi biti u redu, ali jel mi M.S. to aktivirala? Nigdje ne pise GPRS ili slino kao kod mog proslog telefona c55.

Bookmarks