Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Hybrid View

Ừ cup of tea, anyone? Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    May 2004
    Mobitel
    ZUK Z1
    Operater
    Tele2
    Godina
    48
    Bodovi
    84.660
    Nivo
    70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Bodovi: 84.660, Nivo: 70
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam frendu kupovao USB stick u HG Spotu u Kutini i drugi dan se skurio. Nosili smo ga na zamjenu i sad, mjesec i pol nakon toga i taj je otišao k vragu. Sad smo pak otišli po neki drugi model. Ali dečko koji tamo radi nam je pokazao 4 ista mp3 playera i još jedan nekog drugog proizvođača i rekao da ih je sve jednog po jednog kupio, pa vraćao jedan te isti tip u tri dana. 5 neispravna mp3 playera. U HG Spot ne moram više ići po ništa kad ni CD/DVD-e ne daju po komadu već moraš kupiti cijelu kutiju. Koja će budala kupiti kutiju od 10 DVD-RW?? Kretenski...

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran25000 Experience PointsTagger Second ClassSocial

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    HTC Desire 510
    Operater
    VIP
    Godina
    38
    Bodovi
    33.654
    Nivo
    44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Bodovi: 33.654, Nivo: 44
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish-KI
    Ja sam frendu kupovao USB stick u HG Spotu u Kutini i drugi dan se skurio. Nosili smo ga na zamjenu i sad, mjesec i pol nakon toga i taj je otišao k vragu. Sad smo pak otišli po neki drugi model. Ali dečko koji tamo radi nam je pokazao 4 ista mp3 playera i još jedan nekog drugog proizvođača i rekao da ih je sve jednog po jednog kupio, pa vraćao jedan te isti tip u tri dana. 5 neispravna mp3 playera. U HG Spot ne moram više ići po ništa kad ni CD/DVD-e ne daju po komadu već moraš kupiti cijelu kutiju. Koja će budala kupiti kutiju od 10 DVD-RW?? Kretenski...
    Nećeš vjerovat ali ja kada sam kupovao mp3 player u hg spotu, pitao sam jel ima pozadinsko osvjetljenje, lik je rekao da ima i još je dodao da su to novi mp3 playeri stigli. rekoh odlično, još je rekao da su bolji od onih prošlih koje su imali jer su ljudi vraćali svaki dan na servis, i to je možda taj slučaj o kojem pričaš uglavnom moj mp3 player radi savršeno
    Seriously?

Super-forumaš
    Datum registracije
    Aug 2005
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja svako malo nesto reklamiram - najbolja iskustva su u Msanu , tamo je stvarno No questions asked , bas sam neki dan dobio novu grafu na zamjeni .

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao frish-KI
    I meni je USB stick iz HG spota riknuo za 3 tjedna... Tip u Dubravi reče ka se to do sada nikad nije dogodilo (moš' mislit), naravno da nisu imali isti pa sam uzeo toshibu...(prije toga su me nagovarali da dođem u radno vrijeme servisa, do 17h, na što sam im odbrusio da i ja radim do 17h i nema šanse! )
    Nije ovo za mene ...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Problemi sa novim P510
    By La_LuNa in forum Samsung
    Odgovora: 32
    Posljednji post: 22-11-2005, 16:02
  2. Reklamacije na preklopne motorole
    By jdabic1 in forum Motorola
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 15-01-2005, 10:49

Bookmarks