ovako seem editiranje je proslo u redu, editirao sam sve, sto se tice mma fileova problem je izgleda u tome sto nema FEM unutar office tools menija, ali pazi sad ovo, kada idem da dodam to unutra (pomocu p2kmenu editora) uopce nemam opciju da dodam fem unutra!Izvorno postao BlueDevil
probao sam dodati onaj brzi izbornik unutar office menija samo za probu, resetiram telefon, i evo tamo je, dakle pojavi se, ali pazi sad kad udjem u njega sve crno tj ne radi nista, e sad ako je tako sa quick meniom logicno je da i nesto ne valja sa eng. menijem, pa sam lijepo vratio backupirani mma file natrag i vidi vraga opet nista ne radi, tj opet niti na njima ne mogu ukljuciti opcju eng menia, bezveze!
Mislim si sve vise i vise da je do softa....bas me zanima da li ima netko isti flash gore pa da proba ukljuciti taj meni i sto ce mu se dogoditi?
A sto se gprs ikone tice ista stvar i dalje je nema i nema sanse da se ukljuci, cak sam probao vratiti SVE seemove natrag, resetirati telefon i ponovno ali ne radi!
Jednom jos na staroj v525 mi se bila ista stvar desila da mi nije radio gprs (dok sam jos imao tmobile) pa sam stavio novi flash i radi, izgleda da ni sada nece biti pomoci!

Odgovori uz citat
Bookmarks