Gledan sad u VIPa akciju i vidin napokon neki dobar mobitel. Sad san malo pogleda ovu temu i iman osjeaj koda je mobitel teško smeće. Jel mi bolje uzet njega ili k750i i ima li d600 vodafone?
Gledan sad u VIPa akciju i vidin napokon neki dobar mobitel. Sad san malo pogleda ovu temu i iman osjeaj koda je mobitel teško smeće. Jel mi bolje uzet njega ili k750i i ima li d600 vodafone?
Ovo pitanje si trebao postaviti u temi gdje su usporedbe mobitela...
Inače, D600 NIJE smeće (jedino kvaliteta slide-a, odnosno lockeri) i radije bi uzeo njega nego K750i...jedino kaj ide u prilog Sony Ericssonu je bolja kamera (jer ima autofocus), dok je, po meni, sve ostalo na strani D600...
Bom Chicka WahWah
telefon je sve al smece nije!!!!
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
neozbiljno je reci da je D600 smece.ipak je do nedavno bio top model samsunga!
mobitel definitivno nije smece jer je rame uz rame k750i koji je po meni prehvaljen mob zato sto ima dosta manji ekran,manju rezoluciju,losiji ekran,losiji video ali zato ima bolju kameru sto i nije neka prednost sudeci po postavima nekih clanova
pa kamera nije nekom bitna a nekom je , al si zaboravio da k750 ima daleko bolju autonomiju , bolje riješen mp3 i ima fm radio .... eto sad sam po treći put nabavio d600 kojem začudo i na moju veliku radost slide nije uopče raskliman a star je 2mj. ,Izvorno postao sonyck
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Ja, fala bogu nemam nikakvih problema sa tim slideom... Nije da je 100% fiksiran, ali da ima nekakvog zamjetnog lufta... nema...
Bookmarks