Evo ljudi ako zelite da vam mobitel moze ovo sta je kolega napisao, d600 je prava stvar za vas !Izvorno postao frish-KI
![]()
Ali , ako zelite mobitel da :
- ima normalnu velicinu slike kao id pozivatelja da vidite dok vas netko zove a ne da se na ekranu pokaze neka mrlja od 1 cm kvadratno
- da vidite slikovno kao id pozivatelj tko vam salje poruku
- da mozete stavit neku svoju ili najmanje neku normalnu melodiju za sms poruke a ne birat izmedu 10 idiotskih melodijica ..
- da vam se ne rasklima nakon 10 otvaranja nego da vam je cvrst i kompaktan u ruci, a ne da vam se cini da drzite skare u ruci..
- da kroz normalan preglednik u svakom trenu mozete u sms popruci umetnut neki od simbola kao sta su "
- Da bar stavlja veliko slovo nakon tocke u sms poruci, bar se toliko ocekuje od moba placenog 3000 kn
Da ne molite boga hoce li vam flat kabel otic na novom mobu, jer svako treci je na popravku ( provjerena inf . ! )
- da ima infra red uz blootuth jer ipak kosta 3000 kn, a moja nokijica od 800 kn to ima
- da je lako i jednostavno prebacivanje podataka sa kompa na mob ( ili ja to ne znam )
- da mu baterija traje vise od 2 dana, jer ako pricas malo vise punit ces ga svaku drugu vecer !
- ima jos ali mi se neda pisat.![]()

Bookmarks