Kod mene traje oko 5 dana normalnog koristenja. Ali ga moram puniti ugasenog i to ponoci (cijelu se noc puni). Ako ga napunim onako nabrzinu onda traje do 3 dana.
Kod mene traje oko 5 dana normalnog koristenja. Ali ga moram puniti ugasenog i to ponoci (cijelu se noc puni). Ako ga napunim onako nabrzinu onda traje do 3 dana.
ako baterija nije dobro formirana moze ostat kratka za dan,imam jedan problem pa ako mi netko moze ili zna odgovoriti,prijatelju se ona plastika koja stiti ekran zapalila(drzo zagrijan upaljac u depu sa mobom),ako netko zna di se to moze kupit i sta se sve mora rastavit
Tko ima iskustva sa flashanjem baterije?
Moby mi je star tjedan dana, a baterija mu uz minimum razgovora bez slušanja glazbe traje 3 dana.
Kad sam ga prvi put upalila pričekala sam da se skroz isprazni i onda ga napunila, ali se napunio za samo 2-3 sata, makar sam ga ostavila cijelu noć na punjaču. Još sam jednom to sve ponovila, ali je opet već napola prazan...
Dal' da upišem taj famozan kod ili ne?
Pa, to je odprilike to... Nećeš dobiti puno više od 3 dana... Toliko cirka meni traje baterija...
E da je samo bat. u k. kod ovog moba, ovi mobitel je totalno trash !
Zato, ako se dvoumite kupit ovaj d600 , radije izaberite nesto puno jeftinije i bolje !
kako kome! ima dosta stvari koje smetaju na mobu ali bas nije totalno smece.
meni je mobitel stvarno dobar
Bookmarks