slazem se sa xianfuom,ako je mob na preklop zasto bih se ja ustrucavao otvoriti ga,ili jos bolje ako se na mobu tipke brzo izlizu ja necu pisat poruke.lol
slazem se sa xianfuom,ako je mob na preklop zasto bih se ja ustrucavao otvoriti ga,ili jos bolje ako se na mobu tipke brzo izlizu ja necu pisat poruke.lol
Slažem se s oba posta iznad... Kupac mobitel mora moći koristiti normalno i bez ograničenja unutar životnog vijeka i to bez umanjenja kvalitete korištenja kao i samog uređaja...
Što sam do sad imao prilike vidjeti D600 neće s time imati problema... Mobitel je vrlo dobro napravljen...![]()
Svi smo mi u krastavcu...
Meni bi bio nedostatak, mada ne toliki, to što izvješće o isporuci SMS-a dolazi u obliku poruke, pa ju moram posebno otvarati i brisati... Ali, koliko mi je poznato, to je boljka valjda svih Samsunga...
Gdje je u poruci znak " ?!?
Vidiš, uopće ga nema...![]()
ma ima,dok pises poruku drzi #, odi jedanput prema dolje i onda stisnes 4....
bubAmeZhivot
xianfu
sonyck
Tito Puentes
oke...![]()
Ne vidim razlog ovog prozivanja. Mozda sam glup, ne znam.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Ma, zabrijao je... Meni bi bio nedostatak, u usporedbi sa bivšim D750 to što kod slikanja nema opciju automatskog resizanja slike na veličinu pogodnu za slanje MMS-om... Stoga, ako uslikam neku sliku u rezoluciji 1600 x 1200, a kasnije ju želim poslati, mogu se frigat...
Izvorno postao xianfu
prozvao sam jer sam tvrdio da je nedostatak/manjkavost d600 preveliko klimanje no svi ste me svojim argumentima(recimo) potkopali, pa sam ispao u krivu a vi u tocnu i samo vam dajem do znanja da sam shvatio
![]()
gle ja nemogu rec da se kod mene mob klimao kad nije,
ma whatever, dosta toga
pojasni!!!!!!!!!!!!!!!!!!Izvorno postao dF@kk3r
Joj, daj, razjašnjavajte te se preko PM-a... Ne skrećite s teme...
dobro to nije neki nedostatak ali ipak smeta nekima(meni osobno ne)
Bookmarks